Θετικό ήταν το διάστημα της διακοπής για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Βλάνταν Ίβιτς. Μιλώντας στη Nova ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά» τόνισε πως η ομάδα του δούλεψε στις αδυναμίες της και πήρε σημαντικές ανάσες ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Από εκεί και πέρα υποστήριξε πως ο μόνος στόχος στο ματς με την Λάρισα είναι η νίκη, ενώ τόνισε πως δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για τις απουσίες, αφού έχει πολύ πλούσιο ρόστερ. 
 

Αρχικά τόνισε για τις δεδομένες απουσίες της ομάδας: «Έχουμε απουσίες ναι αλλά έχουμε μεγάλο ρόστερ όπου υπάρχουν παίκτες που μπορεί να μπουν άνετα στην ενδεκάδα και να πάρουν τις θέσεις από αυτούς που θα μας λείπουν και να δώσουν το 100% για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Στόχος είναι μόνο η νίκη, είναι το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή. Πιστεύω ότι σε αυτό το διάστημα δέκα ημερών, δουλέψαμε, προσπαθήσαμε να λύσουμε κάποια αγωνιστικά προβλήματα που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Πιστεύω να είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ επιστρέφει με νίκη μετά τις διακοπές του πρωταθλήματος: «Ελπίζω ότι θα γίνει. Θα δουλέψουμε σκληρά για να γίνει. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους δικούς της στόχους. Αυτό είναι κάτι που αφορά τους ίδιους, εμείς πρέπει να βλέπουμε εμάς και να δείξουμε αυτό που θέλουμε την Κυριακή. Να είμαστε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό καλοί στο παιχνίδι για να το πάρουμε».

Για το αν πήρε η ομάδα ανάσες, καθώς είχε παιχνίδι ανά τέσσερις ημέρες: «Ναι πήραμε ανάσες. Χρειάστηκε αυτό. Είχαμε πολλά παιχνίδια από την 1η Ιανουαρίου δε θυμάμαι ακριβώς πόσα παίξαμε. Μέχρι τώρα έχουμε παίξει περίπου 70-75% των παιχνιδιών, έχει μείνει το περίπου 25% τα οποία είναι και τα πιο κρίσιμα, αφού από αυτά τα παιχνίδια εξαρτάται και πώς θα τελειώσει η χρονιά, ενώ έχουμε και το κύπελλο που είναι ο στόχος μας και προετοιμαζόμαστε πάντα παιχνίδι με παιχνίδι, πρώτα με ΑΕΛ, μετά με Ατρόμητο. Σε κάθε παιχνίδι σκοπός μας είναι να κερδίσουμε και έτσι συνεχίζουμε».

Για την ΑΕΛ που έρχεται στην Τούμπα με νέο τεχνικό: «Το έχω δει να συμβαίνει συχνά, δηλαδή να αλλάζουν προπονητές πριν από το δικό μας παιχνίδι. Σίγουρα, δεν είναι καλό γιατί όταν γίνεται αλλαγή προπονητών οι παίκτες προσπαθούν να δείξουν κάτι παραπάνω. Αυτό μπορεί να μας δυσκολέψει, όμως εμείς ξέρουμε τους στόχους μας και θα πάμε για να τους πετύχουμε».