Facebook Pixel ΕΠΙΚΗ ατάκα του Μπεργκ για τον Γιόχανσον!
| 2017-04-01 15:55:00

ΕΠΙΚΗ ατάκα του Μπεργκ για τον Γιόχανσον!

ΕΠΙΚΗ ατάκα του Μπεργκ για τον Γιόχανσον!

Ο Σουηδός φορ του Παναθηναϊκού μίλησε στη NOVA για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και μίλησε για τον συμπατριώτη του και μέσο της Ένωσης, μεταξύ άλλων, με... ιδιαίτερο τρόπο!

"Πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο που αγωνιζόμαστε το τελευταίο διάστημα, είτε πρόκειται για εντός, είτε για εκτός έδρας παιχνίδι. Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε (τα εκτός έδρας αποτελέσματα) και το δείχνουν και τα στατιστικά. Όμως νομίζω ότι σε πολλά παιχνίδια αξίζαμε περισσότερα από μια ισοπαλία ή μια ήττα. Είναι κάτι που έχει συμβεί, πρέπει να το αλλάξουμε και είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να το αλλάξουμε στο επόμενο παιχνίδι", τόνισε ο φυσικός ηγέτης του Παναθηναϊκού στον Νίκο Τζουάννη.

Ο Μπεργκ αναφέρθηκε ακόμα στην κόντρα με τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη στην Εθνική Σουηδίας, Γιάκομπ Γιόχανσον.

"Άρχισε να με κλωτσάει από το αεροδρόμιο, κάτι που περιμένω να κάνει και στο παιχνίδι. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, είναι καλός παίκτης και θα είναι δύσκολο το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Όμως τις τελευταίες εβδομάδες παίζουμε καλά, επομένως πηγαίνουμε εκεί με μεγάλη αυτοπεποίθηση και επιδιώκουμε τους τρεις βαθμούς", είπε ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags