Facebook Pixel Θέμα συζήτησης στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός το Ολυμπιακός-Πλατανιάς!
| 2017-04-02 18:00:00

Θέμα συζήτησης στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός το Ολυμπιακός-Πλατανιάς!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Θέμα συζήτησης στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός το Ολυμπιακός-Πλατανιάς!

Τι συνέβη στην πρωινή σύσκεψη στο ΟΑΚΑ για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι. Πως σχετίζεται το ευρωκοινοβούλιο και ποιες συζητήσεις έγιναν για το σαββατιάτικο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

To μεσημέρι της Κυριακής ο SportDog σας ενημέρωσε για την παρουσία 11 μελών της Επιτροπής Καταπολέμησης της Βίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην πρωινή σύσκεψη ασφαλείας για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Τα μέλη της συγκεκριμένης επιτροπής του ευρωκονοβουλίου προηγουμένως είχαν συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειαδη και τον ΓΓΑ, Τζούλιο Συναδινό. Στη συνάντηση μίλησαν με τους εκπροσώπους της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του σκύλου, το κλίμα ήταν πολύ καλό στη συνάντηση, όπου έγιναν και κάποιες συζητήσεις μετά τη χθεσινή καταγγελία του Πλατανιά για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Τα μέλη της επιτροπής αφού συζήτησαν με τους ανθρωπους της Ένωσης και του «τριφυλλιού» έκαναν ερωτήσεις στους παρατηρητές της Σούπερ λιγκ. Και αυτό γιατί, ήθελαν να πληροφορηθούν τον τρόπο που τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας σε ένα μεγάλο ελληνικό ντέρμπι.

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, το σημερινό ματς θα είναι ένα μεγάλο τεστ για την (προσωρινή) έδρα της ΑΕΚ. Και σίγουρα οι άνθρωποι του συλλόγου δεν θα ήθελαν να συμβεί το παραμικρό στην αναμέτρηση, για την οποία υπάρχουν εκτιμήσης παρουσίας 30.000 οπαδών.

Πριν τη σέντρα, το απόγευμα, η 11μελής επιτροπή θα βρίσκεται ξανά στο ΟΑΚΑ όπου θα κάνει θα επιθεώρηση στο γήπεδο και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τα μπουθ.

Όπως έμαθε ο SportDog, στην επιτροπή υπάρχουν δύο μέλη που έχουν σχέση με την Ελλάδα. Ο ένας είναι Κύπριος, πρώην πρόεδρος του ΓΣΠ σταδίου της Λευκωσίας και το έτερο μέλος είναι πρώην βολεϊμπολίστρια.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags