Facebook Pixel Ομιλία-μαχαιριά Χιμένεθ στους παίκτες σήμερα στα Σπάτα...
| 2017-04-03 16:52:00

Ομιλία-μαχαιριά Χιμένεθ στους παίκτες σήμερα στα Σπάτα...

Ομιλία-μαχαιριά Χιμένεθ στους παίκτες σήμερα στα Σπάτα...

Διαβάστε το τι είπε σήμερα στους παίκτες της ΑΕΚ στην προπόνηση ο Ισπανός τεχνικός την επόμενη της ήττας από τον Παναθηναϊκό. "Να είμαι χαρούμενος ή να εξοργιστώ;", τόνισε μεταξύ άλλων!

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε ότι πέρασε όλο το βράδυ ψάχνοντας την εξήγηση της κατάρρευσης του πρώτου μέρους.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι σκληρός ή ψύχραιμος μαζί σας σήμερα. Να είμαι χαρούμενος ή να εξοργιστώ; Σίγουρα αυτό που καταφέρατε στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου εύκολο και μόνο μεγάλες ομάδες παγκόσμιας κλάσης μπορούν να κάνουν τέτοιες ανατροπές, κόντρα σε εξίσου μεγάλες ομάδες» τόνισε ο Χιμένεθ.

Συνεχίζοντας είπε: «Παρότι είχαμε τραγική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο γυρίσαμε τον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν τραγικοί και δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε.

Πέρασα άσχημα τη νύχτα μου, προσπαθούσα να σκεφτώ τι έφταιξε στο πρώτο ημίχρονο. Μπαίναμε πολύ άσχημα σε όλες τις φάσεις, λες και φοβόμασταν.

Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μας έκανε μόνο μια φάση αυτή του γκολ, και φυσικά και αυτό πρέπει να το δούμε. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Πλατανιά, που θα είναι ακόμα ένας τελικός για εμάς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags