Facebook Pixel Ο αντί-Ντίντακ και οι τρεις στην άμυνα
| 2017-04-06 09:48:00

Ο αντί-Ντίντακ και οι τρεις στην άμυνα

Ο αντί-Ντίντακ και οι τρεις στην άμυνα

Oι αλλαγές που σκέφτεται να κάνει στο ματς με τον Πλατανιά ο Ισπανός τεχνικός και ο αντικαταστάτης του Ντίντακ Βιλά στα αριστερά

Όσον αφορά στα αγωνιστικά πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ, όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει σε αλλαγή διάταξης. Σίγουρα ο τρόπος που -δεν- δούλεψε στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι το 4-3-3 τον προβλημάτισε. Το ίδιο φαίνεται να τον προβληματίζει και η απουσία του Ντίντακ (τιμωρημένος) κάτι που σημαίνει ότι ο Βινίσιους θα κάνει πρώτη παρουσία στο αρχικό σχήμα σε ένα παιχνίδι που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο βαθμολογικά για την ΑΕΚ.

Σε αυτή τη λογική δοκίμασε χθες σχήμα με τρεις στην άμυνα. Συγκεκριμένα, τσέκαρε τους Λαμπρόπουλο, Βράνιες, Κολοβέτσιο και στην συνέχεια έβγαλε τον τελευταίο και έβαλε ως λίμπερο τον Γιόχανσον, κάτι που είναι πολύ πιθανό αν τελικά επιλέξει το 3-5-2. Σε αυτό το σχήμα, οι Γκάλο, Βινίσιους θα είναι στα άκρα, οι Σιμόες, Μάνταλος, Αϊντάρεβιτς είναι φαβορί για τη μεσαία γραμμή, ενώ για την επίθεση έχουν προβάδισμα οι Αραούχο, Λάζαρος, χωρίς να αποκλείεται και ο Πέκχαρτ για παρτενέρ του Αργεντινού.

Με δεδομένο ότι αυτή ήταν η δοκιμή της τελευταίας προπόνησης, είναι και το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Στην περίπτωση, ωστόσο, που αποφασίσει ο Ισπανός τεχνικός να μην παίξει με τρεις στην άμυνα, τότε πιθανότατα θα στραφεί στο 4-2-3-1. Σε αυτή την περίπτωση, προβάδισμα για τα άκρα της επίθεσης θα έχουν οι Μάνταλος, Λάζαρος και ο Αραούχο θα κινείται ως ελεύθερος πίσω από τον Πέκχαρτ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags