Facebook Pixel Ατάκα Χιμένεθ για το 6-0 από τον Ολυμπιακό!
| 2017-04-09 21:50:00

Ατάκα Χιμένεθ για το 6-0 από τον Ολυμπιακό!

Ατάκα Χιμένεθ για το 6-0 από τον Ολυμπιακό!

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στην Κέρκυρα, αποθέωσε Τσιγκρίνσκι και απάντησε σε ερώτηση για το περιβόητο 6-0 από τον Ολυμπιακό, στην πρώτη του θητεία στον πάγκο της "Ένωσης".

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου...

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από το rotation: «Πολύ, γιατί υπήρχαν πολλοί παίκτες που έλειπαν μεγάλο χρονικό διάστημα και έτσι όπως είναι το πρόγραμμα τους χρειαζόμαστε όλους».

Για το αν αυτό το ματς μπορεί να χαρακτηριστεί ή όχι πρόβα τζενεράλε για τον ημιτελικό της Πέμπτης: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Διαφορετικές διοργανώσεις, εντελώς διαφορετικοί αντίπαλοι, αλλά σήμερα ήταν πολύ σημαντικό ματς. Μου έλεγαν όλοι πόσο σημαντικό είναι με τον Ολυμπιακό αλλά οι τρεις βαθμοί σήμερα ήταν πολύ σημαντικοί για να συνεχίσουμε στα πλέι οφ».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Τσιγκρίνσκι, ο οποίος αγωνίστηκε με ειδικό νάρθηκα: «Νομίζω πως κανείς δεν εκπλήσσεται, ο Τσιγκρίνσκι είναι παίκτης με πολλή ποιότητα. Αυτό που φυσικά και μπορεί να εκπλήξει, όσους δεν τον γνωρίζουν, είναι το πόσο ταπεινός και μεγάλος επαγγελματίας είναι. Κάνει προπόνηση και θυσιάζεται καθημερινά σαν να είναι παιδί της ακαδημίας. Αυτοί είναι οι παίκτες που αρέσουν σε μένα και σε κάθε προπονητή. Ελπίζω να ξεκουραστεί, θα δούμε πώς θα είναι για την Πέμπτη. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί ήταν πολύ σημαντική η βοήθεια του σήμερα, με δεδομένες τις απουσίες των Βράνιες-Λαμπρόπουλου».

Για το αν θυμάται την βραδιά του 6-0 στο Καραϊσκάκη στην προηγούμενη θητεία του: «Σκέφτομαι πολλά πράγματα, όχι μόνο όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ αλλά και σε άλλο ματς. Ισως γνωρίζετε περισσότερα από εμένα, ας το αφήσουμε εκεί το θέμα, ας το ξεχάσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags