Facebook Pixel Μεταγραφές-βόμβες απ' τον Αλέφαντο: Αυτούς τους 4 πάρε πρόεδρε και θα φτάσεις 10 σερί πρωταθλήματα!
| 2017-04-10 10:15:00

Μεταγραφές-βόμβες απ' τον Αλέφαντο: Αυτούς τους 4 πάρε πρόεδρε και θα φτάσεις 10 σερί πρωταθλήματα!

Μεταγραφές-βόμβες απ' τον Αλέφαντο: Αυτούς τους 4 πάρε πρόεδρε και θα φτάσεις 10 σερί πρωταθλήματα!

Ποιες κινήσεις πρέπει να κάνει ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό για να παραμείνει πρώτος; Ο κορυφαίος τεχνικός κάνει τις ...εισηγήσεις του και «φτιάχνει» τρελά τον κόσμο της ομάδας!

Ο Ολυμπιακός το έχει πάρει το πρωτάθλημα, όλα τα λεφτά είναι το Κύπελλο. Έκανε ροτέισον ο Λεμονής, έφαγε ένα γκολ από λάθος των δύο νεαρών στόπερ, στο β' ημίχρονο έπαιζε μονότερμα τον Λεβαδειακό αλλά όλο πάσα, πάσα, πάσα έξω από την περιοχή, δυσκολευόταν στο γκολ. Δεν υπήρχε παίκτης να μπουκάρει, να σπάσει την αντίπαλη άμυνα. Πολύ καλός ήταν ο Σεμπά, μόνο αυτός πλευροκοπούσε, αυτός έδωσε και το γκολ στο πιάτο. Τίποτα ο Ανσαριφάρντ.

Τώρα πρέπει να αποκλείσει ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ, κάτι που δεν είναι εύκολο. Όχι επειδή έβαλε πολλά γκολ η ΑΕΚ στην Κέρκυρα, η Κέρκυρα δεν υπάρχει τον τελευταίο καιρό, σέρνεται. Το θέμα είναι ότι η ΑΕΚ χωρίς να έχει τους μεγάλους παίκτες, παίζουν όλοι για έναν και ένας για όλους. Θα γίνει μεγάλη μάχη στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη, θα πάω στο γήπεδο, μην περιμένετε σε τέτοια ματς σκορ πρόκρισης. Νίκη πρώτα απ' όλα και βλέπουμε. Εγώ πιστεύω ότι και τα δύο θα είναι αμφίρροπα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός βέβαια είναι το φαβορί, πάντα είναι ο Ολυμπιακός το φαβορί.

Ο Παναθηναϊκός είχε ελλείψεις αλλά ήταν ανύπαρκτος. Πολύ καλός ο ΠΑΟΚ, ο Στιλ γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από άλλα τρία γκολ. Γλίτωσε πανωλεθρία ο Παναθηναϊκός. Είναι η πρώτη φορά που δεν μπορώ να προβλέψω τίποτα για το ποιοι θα πάνε στον τελικό. Πρώτη φορά θυμάμαι τόσο ανοικτούς ημιτελικούς. Αίμα και άμμος θα γίνει. Ο Μαρινάκης θέλει το νταμπλ για να τους κλείσει το στόμα εντελώς, οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού θέλουν το Κύπελλο για να έχουν κάτι να παρουσιάσουν στον κόσμο τους.

Τώρα θα πω κάποια πράγματα που χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να πάρει και τα επόμενα τρία σερί πρωταθλήματα, να φτάσει ο Μαρινάκης 10 συνεχόμενα, να μην του σπάσουν το ρεκόρ ούτε σε έναν αιώνα. Πρέπει να γίνει η υπέρβαση αυτό το καλοκαίρι. Πρέπει να πέσουν λεφτά όχι μόνο για το επόμενο αλλά για τα επόμενα πρωταθλήματα. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται 4 σπουδαίους παίκτες. Δεν λέω άλλες θέσεις που μπορούν να καλυφτούν και με κατώτερης ποιότητας ποδοσφαιριστές. Θα πω 4 θέσεις που θέλεις μεγάλες μεταγραφές.

Πρώτον, ένα σέντερ μπακ πάση θυσία. Δεύτερον έναν χάφαρο να σκουπίζει τα πάντα μπροστά από την άμυνα. Τρίτον, έναν εξτρέμ που θα σκοράρει τουλάχιστον 10 γκολ το χρόνο. Όχι να δημιουργεί φάσεις για τους άλλους. Έναν Μιραλάς όπως τον είχαμε βρει μικρό, τέτοιο παίκτη, γκολτζή, τον βλέπω και τώρα στην Έβερτον, παικτούρα.

Και πάνω απ' όλα, μην κουραζόμαστε, έναν σέντερ φορ να σου βάζει 18-20 γκολ το χρόνο. Όπως είχαμε τον Υφαντή, τον Σιδέρη, τον Αναστόπουλο, τον Τζιμπούρ στα καλά του, παίκτες δηλαδή με ταχύτητα και προσωπική ενέργεια γκολτζήδες. Κάνε τα αυτά, και γράψε ιστορία, θα φτάσεις 10 σερί πρωταθλήματα και θα κάνεις τους αντίπαλους να τα παρατήσουν. Ούτε σε έναν αιώνα δεν θα βρεθεί άλλος να πάρει 10 σερί πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι πρέπει να κτιστεί με προοπτική διετίας-τριετίας.

Σε ό,τι αφορά το εξωτερικό, δεν θα σας πω για την Τσέλσι που το πήρε, εγώ μίλαγα για τον Κόντε και το 5-3-2 του όταν δεν μίλαγαν οι άλλοι. Θα σας πω για τον Μίτσελ που με κατέπληξε. Δεν τον είχα ξαναδεί έτσι στον Ολυμπιακό. Έστησε μια Μάλαγα καταπληκτική, όχι απλά νίκησε εύκολα την Μπαρτσελόνα αλλά θα έπρεπε να τη διασύρει, 5 γκολ έπρεπε να της ρίξει. Έκλειναν το χώρο, αλληλοκαλύψεις, έφευγαν σαν φισέκια με 4 παίκτες στην κόντρα, μού θύμισε την Ατλέτικο του Σιμεόνε. Αν συνεχίσει έτσι ο Μίτσελ, μπορεί να φτάσει να αναλάβει τη Ρεάλ. Άλλωστε και γι' αυτήν νίκησε την Μπαρτσελόνα, για να πάρει το πρωτάθλημα η Ρεάλ.

Eπιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags