Εκείνο το ματς ήταν και το τελευταίο που έδωσε για τον θεσμό του Κυπέλλου στο παλιό Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός (έπαιξαν πάντως άλλες ομάδες, καθώς φιλοξενήθηκαν στο στάδιο και οι τελικοί του 1997 και του 1998).
Στη συνέχεια οι Πειραιώτες έμειναν μακριά από το Φάληρο για επτά σεζόν, έως ότου επέστρεψαν στο νέο ανακατασκευασμένο Καραϊσκάκη το 2004. Εκεί δηλαδή όπου μετρούν 28 νίκες και 8 ισοπαλίες στο Κύπελλο.
Υπάρχει πάντως μία ομάδα που νίκησε 0-1 σε 90λεπτο, αλλά έχασε ακολούθως στη διαδικασία της παράτασης με 2-1. Ηταν η ΑΕΚ του Φερνάντο Σάντος (Απρίλιος του 2005) που ισοφάρισε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο στο 42’ το σκορ του πρώτου ημιτελικού, όμως στην παράταση ανέτρεψαν τα δεδομένα για τους γηπεδούχους οι Νέρι Καστίγιο (97’) και Γιάννης Οκκάς (118’).
εφημερίδα "Goal"
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο