Σύμφωνα με το atromitistas.gr η πρώτη συνάντηση της διοίκησης με τον Ρικάρντο Σα Πίντο, έγινε και εκφράστηκε η επιθυμία για σύμπλευση ανάμεσα στον Πορτογάλο τεχνικό και την ομάδα του Περιστερίου.
Μετά πάντως τις γιορτές του Πάσχα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την παραμονή του Πορτογάλου στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου.
Το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση των Γιώργου Σπανού και Γιάννη Αγγελόπουλου με τον Πορτογάλο τεχνικό, στον οποίο εκδηλώθηκε η επιθυμία να συνεχίσει στο τιμόνι και να έχει την ευκαιρία να χτίσει τον Ατρόμητο της νέας περιόδου. Από την πλευρά του και ο Σα Πίντο επισήμανε και αυτός ότι θέλει να δημιουργήσει το νέο Ατρόμητο, καθώς προβλέπονται αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο