Στον Ολυμπιακό γιόρτασαν την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος μετά τη νίκη τους κόντρα στον ΠΑΣ, ωστόσο η φιέστα δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς τόσο ο Τάκης Λεμονής και οι παίκτες του όσο και η διοίκηση, γνωρίζουν πολύ καλά, πως δεν υπάρχει χρόνος για… χαλάρωση και εορτασμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, από σήμερα κιόλας οι Πειραιώτες ασχολούνται με την ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, όπου έχουν την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή να γυρίσουν το 1-2 του Γ. Καραϊσκάκης, ωστόσο όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι έχουν τύχη. Αυτό φάνηκε άλλωστε και από τις δηλώσεις των παικτών το βράδυ της Κυριακής, όταν Ανσαριφάρντ και Φορτούνης, τόνισαν ότι θα πάνε στο ΟΑΚΑ για να δείξουν ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα όμως, πρώτο θέμα στον Ολυμπιακό είναι η τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αφού υποσχέθηκε τουλάχιστον άλλα 13 πρωταθλήματα στο Λιμάνι, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου.

Ο πρόεδρος των Πρωταθλητών υποσχέθηκε πως η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά, ενώ αποκάλυψε πως πολύ σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις. Και αυτό, ο Μαρινάκης, δεν το είπε τυχαία, καθώς σύμφωνα με όσα γνωρίζει ο SportDog,στον Ολυμπιακό ήδη έχουν «τρέξει» πολλές υποθέσεις.

Στο Λιμάνι εδώ και καιρό, ασχέτως τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή, έχουν προχωρήσει κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις και είναι σίγουροι πως δεν πρόκειται να χαλάσουν. Άλλωστε, δεν έχουν πολύ χρόνο και από τη στιγμή που έχουν αποφασίσει να κάνουν φέτος 10 μεταγραφές, θα πρέπει να βιαστούν!

Από όσα λοιπόν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, εκτός από τα… γνωστά, δηλαδή τις αφίξεις Γιαννιώτα, Σιώπη και Ρισβάνη, στον Ολυμπιακό έχουν μιλήσει και με παίκτες από το εξωτερικό, που θα έρθουν στην Ελλάδα για να κάνουν την διαφορά. Στόχος μάλιστα των Πειραιωτών, είναι μαζί με τους Έλληνες, να ανακοινώσουν και μία… βόμβα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει να ρίξει χρήμα στις μεταγραφές και έχει ζητήσει να έρθουν τουλάχιστον δύο παίκτες από το… πάνω ράφι. Η πρώτη μεταγραφή θα αφορά την επίθεση, όπου στο Λιμάνι ήδη κοιτούν περιπτώσεις πολύ ακριβές, ενώ έτοιμη είναι και η λίστα για τα εξτρέμ. Φυσικά, η αναζήτηση αφορά και την κίνηση για τα στόπερ, ωστόσο εκεί ακόμα δεν υπάρχει κάποιο όνομα που να έχει διαρρεύσει. Επιθυμία τους πάντως είναι να φέρουν κεντρικό αμυντικό με εμπειρία και ποιότητα, που θα «δέσει» την άμυνα και θα μπορέσει να «δέσει» μαζί με τους Ρέτσο, Ρισβάνη και Μποτία….