Για τα μάτια της Ωραίας Ελένης, την οποία έκλεψε ο Πάρις, ξεσηκώθηκαν στην αρχαιότητα, σύμφωνα με τον Όμηρο, όλοι οι Έλληνες και πολέμησαν για 10 χρόνια στην Τροία, μέχρι να την κατακτήσουν. Στη σύγχρονη εποχή όμως, οι αντίπαλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα χρειάζονταν εξυπνότερο τέχνασμα από τον Δούρρειο Ίππο του πολυμήχανου Οδυσσέα, για να περάσουν τα... τείχη της Θεσσαλονίκης και να «αρπάξουν» την Ωραία Ελένη της Τούμπας.

Γιατί, η Έλενα Γιαννηκώτσιου, εκτός από ΠΑΟΚτζού είναι από τις συναδέλφισσες που κάθε δημοσιογράφος θα γούσταρε να είχε απέναντί του στο γραφείο! Ίσως και να τον έκανε να... αλλαξοπιστήσει οπαδικά για πάρτη της! Η ίδια πάντως δεν θα άλλαζε ομάδα για κανέναν λόγο!

Γιατί ΠΑΟΚ έγινε εξαιτίας του πατέρα της, Συμεών, τον οποίο έχασε πριν ένα χρόνο σε τροχαίο. Την πήγαινε από μικρή στο γήπεδο και αυτή η απώλεια της στοίχισε. «Από μωρό με πήγαινε Τούμπα ο πατέρας μου. Μία ομάδα γνώρισα, την αγάπησα και είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί της. Τώρα που τον έχασα, είναι πολύ δύσκολο να πηγαίνω στο γήπεδο χωρίς αυτόν», εξομολογείται με συγκίνηση στον SportDog.

Η Έλενα εργάζεται στην εφημερίδα “Forza”, όπου έχει κοσμική στήλη και εμπλουτίζει τις σελίδες της με life style συνεντεύξεις, στις οποίες μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στη Gallery παρακάτω. Εργάστηκε στα «Σπορ του Βορρά», στο «Paok24», έχει κάνει πάμπολλες δουλειές, αυτήν την περίοδο είναι επίσης barista και εν ενεργεία μοντέλο.

Το προηγούμενο καλοκαίρι μάλιστα φωτογραφήθηκε για το Esquire. Η δημοσιογραφία όμως αποτελεί την εργασιακή της Ιθάκη, αφού όλο σε αυτήν επιστρέφει. «Κατά καιρούς έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές. Αλλά με τη δημοσιογραφία έχω δεθεί. Είμαι διδυμάκι, όποτε είμαι επικοινωνιακός χαρακτήρας. Το έχω στο αίμα μου», τονίζει η Ωραία Ελένη στον σκύλο.

«Είμαι γενικά ανήσυχο πνεύμα. Μου αρέσει να κάνω πολλά πράγματα και να απασχολούμαι. Γι'αυτό δεν έχω και προσωπική ζωή. Μου τρώει πολύ χρόνο η δουλειά αλλά το ευχαριστιέμαι. Είμαι δουλευταρού. Δημοσιογραφικά πάντως, θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ και με άλλους τομείς εκτός του αθλητικού ρεπορτάζ. Μου αρέσουν πολύ οι προσωπικεντρικές συνεντεύξεις και τα πορτραίτα.», συμπληρώνει.

Στις σελίδες που επιμελείται η Έλενα Γιαννηκώτσιου προβάλλονται καλλίγραμμα κορίτσια, από τον χώρο της σόουμπιζ, τα οποία τις περισσότερες φορές τυχαίνει να τρέφουν παοκτζήδικα αισθήματα. Και η ίδια η δημοσιογράφος όμως θα μπορούσε να κοσμήσει το σαλόνι οποιουδήποτε εντύπου με τις φωτογραφίες της. Όποιος έχει δει μερικές selfies της στο Instagram θα καταλάβει, ότι πρόκειται περί καλλονής, η οποία τρελαίνει κόσμο! Πόση δουλειά χρειάζεται για να διατηρήσει τέτοιο κορμί;

«Νομίζω, ότι είναι περισσότερο τα γονίδια. Είμαι προικισμένη από τη φύση και προσέχω τη διατροφή μου. Δεν είμαι φανατική με τη γυμναστική. Κάνω λίγο και όχι σαν καταναγκαστικά εργα. Γυμνάζομαι όποτε βρω λίγο χρόνο, ίσα-ίσα για να μου φύγει η υπερένταση της ημέρας», απαντά. Όπως είναι φυσικό, η σέξι Έλενα, κερδίζει πολλές φιλοφρονήσεις από το αντρικό κοινό. «Τα καλοπροαίρετα σχόλια όλα τα κορίτσια τα κολακεύουν. Νομίζω, ότι όλοι έχουν ανάγκη τονωτικές ενέσεις στην αυτοπεποίθησή τους. Δεν είναι ποτέ αρκετά, γιατί κάθε γυναίκα θελει στην καθημερινότητά της να λαμβάνει θετικά μηνύματα», ισχυρίζεται.

Ο SportDog δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει για το κλίμα που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το πρωτάθλημα. «Όλοι περίμεναν την τιμωρία του Ολυμπιακού. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει θετικό κλίμα όσον αφορά τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Επικρατεί μία αύρα, ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει την πρόκριση στον τελικό», σχολίασε και καταλήγοντας υπογράμμισε κάποιες αλήθειες για τη νοοτροπία της ομάδας της σε κρίσιμες αναμετρήσεις:

«Όλοι λένε, ότι αν είναι καλός ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει την ανατροπή. Λόγω του παιχνιδιού του πρωταθλήματος που το πήρε με 3-0, υπάρχει μία αισιοδοξία για τον επαναληπτικό του 2-0 της Λεωφόρου. Για να λέμε όμως την αλήθεια, ο ΠΑΟΚ στα μεγάλα παιχνίδια ποτέ δεν είναι παρών. Όταν κρίνεται κάτι είναι σαν να απέχει! Σαν να μην το θέλει. Ο ΠΑΟΚ όταν είναι ελεύθερος αποδίδει. Όταν διακυβεύεται κάτι δείχνει, ότι δεν μπορεί. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Κάτι παθαίνει, κρίσεις πανικού».

Απολαύστε.... υπεύθυνα τις φωτογραφίες και τα βίντεο της Έλενας, όπως τα δημοσίευσε η ίδια στο Instagram: