Facebook Pixel Έτσι θα παίξουν στον τελικό ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!
| 2017-05-05 23:59:00

Έτσι θα παίξουν στον τελικό ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Έτσι θα παίξουν στον τελικό ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Αυτά είναι τα τελικά πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς και του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ "διασταυρώνουν τα ξίφη τους" το Σάββατο στος 20.30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου με έπαθλο το Κύπελλο Ελλάδος και οι προπονητές των δυο ομάδων καταστρώνουν τα τελευταία τους σχέδια για το σπουδαίο ματς.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς έχει δηλώσει πως έχει ήδη αποφασίσει για την ενδεκάδα και οι πιθανότερες επιλογές του είναι οι εξής:

Ο Σέρβος τεχνικός πιθανότατα θα εφαρμόσει σύστημα 4-2-3-1  με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια και τους Μάτος-Βαρέλα-Κρέσπο-Λέοβατς από τα δεξιά προς τα αριστερά της άμυνας. Οι Τσίμιροτ και Σάκχοφ θα είναι στον άξονα έχοντας μπροστά τους τον Μπίσεσβαρ στο κέντρο, τον Ουάρντα αριστερά, τον Κάμπος δεξιά και τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Όσο για τον Μανόλο Χιμένεθ, φαίνεται κι αυτός να έχει κατασταλάξει, καθώς μόνο μια θέση "παίζεται" για την αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός θα εφαρμόσει επίσης σχήμα 4-2-3-1 με τερματοφύλακα τον Ανέστη και τους Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Ντίντακ από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Σιμόες και Γιόχανσον θα αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο έχοντας μπροστά τους σε ρόλο "δεκαριού" τον Μάνταλο. Αριστερά θα κινηθεί ο Πατίτο Ροντρίγκες και στην κορυφή της επίθεσης ο Αραούχο, ενώ η μοναδικά "ανοιχτή" θέση είναι στα δεξιά της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου ο Χριστοδουλόπουλος έχει προβάδισμα, αλλά δεν αποκλείεται τη θέση του να πάρει ο Βάργκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags