Facebook Pixel Αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου ο Χιμένεθ! "Δεν είναι δίκαιο..."
| 2017-05-07 00:03:00

Αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου ο Χιμένεθ! "Δεν είναι δίκαιο..."

Αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου ο Χιμένεθ! "Δεν είναι δίκαιο..."

Δεν θέλησε να δεχτεί ερωτήσεις ο τεχνικός της ΑΕΚ, ο οποίος εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του τελικού!

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν πολύ στεναχωρημένος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος αφού η ΑΕΚ ηττήθηκε με γκολ οφσάιντ.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι γνωρίζει πόσο δύσκολη είναι η δουλειά των διαιτητών, όμως είναι άδικο να παίζει κανείς με τα συναισθήματα των ανθρώπων λόγω δυο λαθών.

Στη συνέχεια, ο κ. Χιμένεθ ζήτησε συγγνώμη από τους δημοσιογράφους, αλλά θέλησε να αποχωρήσει δίχως να δεχθεί ερωτήσεις προκειμένου να μην παρασυρθεί σε κάποια πιθανή απροσεξία στις απαντήσεις του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Πρώτα από όλα να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ. Κατά δεύτερο να ευχηθώ μια καλή επιστροφή στον κόσμο της ΑΕΚ και να τους δώσω κουράγιο. Δεν ήταν ένας τελικός με καλό ποδόσφαιρο, όπως είναι όλοι οι τελικοί λόγω του πάθος που υπάρχει. Ένας τελικός με δύο μεγάλες ομάδες, πολύ ισορροπημένος. Το μόνο που θέλω είναι να σας ζητήσω συγνώμη. Δεν θέλω να κάνω κάποια απροσεξία. Γνωρίζω πολύ καλά το πόσο δύσκολο είναι να σφυρίζεις. Είναι η πιο δύσκολη δουλειά στο ποδόσφαιρο. Αλλά δεν είναι δίκαιο να παίζουμε με τα συναισθήματα των ανθρώπων λόγω δύο διαιτητικών λαθών».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags