Facebook Pixel «Κόλαση» στον Παναθηναϊκό με Μπεργκ! Η δήλωση του Σουηδού και η απάντηση της ΠΑΕ
| 2017-05-08 22:28:00

«Κόλαση» στον Παναθηναϊκό με Μπεργκ! Η δήλωση του Σουηδού και η απάντηση της ΠΑΕ

«Κόλαση» στον Παναθηναϊκό με Μπεργκ!  Η δήλωση του Σουηδού και η απάντηση της ΠΑΕ

Η αινιγματική ατάκα του για το μέλλον του στο Τριφύλλι «άναψε φωτιές», τις οποίες δεν έσβησε η διοίκηση. Τοποθετήθηκε στο θέμα, αλλά δεν ξεκαθάρισε τίποτα!
 

Θέμα με την παρουσία του Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι, άνοιξε πλέον στο Τριφύλλι και μάλιστα το… αποκάλυψε πρώτα ο Σουηδός και μετά το επιβεβαίωσε εμμέσως η ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο Σουηδός βραβεύτηκε ως MVP και πρώτος σκόρερ στην εκπομπή της Nova για τα βραβεία της φετινής Super League και τόνισε ότι η απόφασή του για το αν θα παραμείνει δεν είναι δεδομένη, αλλά θα παίξουν ρόλο σε αυτή οι περικοπές που σκέφτεται να εφαρμόσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ενδεχόμενη μείωση του μπάτζετ.

«Το αν θα μείνω δεν εξαρτάται μόνο από εμένα αλλά και από τη διοίκηση γιατί εάν η ομάδα ανεβάσει τον πήχη και το μπάτζετ για να χτυπήσει το πρωτάθλημα θέλω να είμαι μέρος αυτού του κόνσεπτ. Έχουμε καλή ομάδα αλλά ίσως χρειαζόμαστε ενίσχυση για να πάμε στο επόμενο επίπεδο», τόνισε ο Μπεργκ!

Με αφορμή την τοποθέτηση του στο συνδρομητικό κανάλι, οι ιθύνοντες του τριφυλλιού ξεκαθάριζαν τα εξής: «Ο Παναθηναϊκός θα έχει τη νέα σεζόν την ομάδα που επιθυμεί ο Λυμπερόπουλος και ο Ουζουνίδης σε συνεργασία με τον πρόεδρο».

Ουσιαστικά, έστειλαν μήνυμα στον Μπεργκ, ότι εάν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, θα πρέπει να σεβαστεί τις όποιες αποφάσεις πάρουν ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής για το μπάτζετ, αλλιώς θα πρέπει να φέρει πρόταση για να φύγει!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags