Facebook Pixel Αυτή είναι η ομάδα που τα «σκάει» για τον Μπεργκ! Ο… Ολυμπιακός και η αποκάλυψη του SportDog!
| 2017-05-09 18:11:00

Αυτή είναι η ομάδα που τα «σκάει» για τον Μπεργκ! Ο… Ολυμπιακός και η αποκάλυψη του SportDog!

Αυτή είναι η ομάδα που τα «σκάει» για τον Μπεργκ! Ο… Ολυμπιακός και η αποκάλυψη του SportDog!

Ποια ομάδα παρακολουθεί πολύ ζεστά» τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, πότε είχαν έρθει στην Ελλάδα και ποια η σύνδεσή της με τους Πειραιώτες; Διαβάστε τι δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης!

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί από το βράδυ της Δευτέρας στον Παναθηναϊκό, μετά τις δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ για το μέλλον του και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον σύλλογο, εφόσον γίνουν περικοπές στο μπάτζετ.

Σήμερα λοιπόν, στην Σουηδία ασχολούνται με την συγκεκριμένη είδηση και αναφέρουν πως η ομάδα που «παρακολουθεί ζεστά» τον άσο του Τριφυλλιού, είναι η Μάλαγα!

Όπως δημοσιεύει συγκεκριμένα η διαδικτυακή έκδοση της σουηδικής ιστοσελίδας Aftobladet, ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάλαγα και αυτό το ενδιαφέρον μόνο φιλολογικό δεν είναι, αφού οι Ανδαλουσιανοί έχουν κάνει τις πρώτες κινήσεις για να προχωρήσουν το θέμα.

Πρόκειται ουσιαστικά για το θέμα που σας είχε αποκαλύψει ο SportDog από τις 12 Μαρτίου, όταν γράφαμε ότι άνθρωποι των Ισπανών θα έρθουν για να δουν από κοντά τον Μπεργκ, καθώς αποτελεί την… καψούρα του Μίτσελ, από όταν ήταν στον Ολυμπιακό!

Το ρεπορτάζ των Σουηδών όμως… πάει και ένα βήμα παρακάτω σήμερα, καθώς επικοινώνησε με τον Σουηδό άσο και η απάντησή του, όπως και χθες στη Nova, περισσότερα δημιουργεί προβληματισμό στον κόσμο του Παναθηναϊκού, παρά τον ηρεμεί ενόψει καλοκαιριού. «Είναι μία φήμη, αλλά το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον για κάθε ποδοσφαιριστή», τόνισε για το θέμα ο Μπεργκ στην εφημερίδα και πρόσθεσε: «Το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Μου αρέσει να δουλεύω στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Θα δολυμε πως θα εξαλιχθεί η κατάσταση στο τέλος της σεζόν»!

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Σουηδός επιθετικός ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, ως το καλοκαίρι του 2019, έχει ετήσιες απολαβές που κυμαίνονται στο 1,1 και η ρήτρα αποδέσμευσης του αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κόλαση με Μπεργκ στον ΠΑΟ - Τα μαζεύει ο Σουηδός παικταράς; - Στη «σέντρα» Ουζουνίδης και «Λύμπε»!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags