Facebook Pixel "Κάτω η μπάλα" από τον Μανόλο
| 2017-05-15 19:49:00

"Κάτω η μπάλα" από τον Μανόλο

"Κάτω η μπάλα" από τον Μανόλο

Ο τεχνικός της ΑΕΚ σε δηλώσεις του στη NOVA απέφευγε τις μεγάλες κουβέντες μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε "επικίνδυνη ομάδα" τον Πανιώνιο

Εκείνο που ξεκαθάρισε ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στην κάμερα της Nova, είναι πως όλα τα ματς, θα είναι εξίσου δύσκολα μ’ αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ και οι παίκτες της ΑΕΚ θα πρέπει να τα δώσουν όλα για τις νίκες.

«Νομίζω ότι το επόμενο παιχνίδι θα είναι εξίσου δύσκολο, όπως όλα άλλωστε, είτε παίζουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο ή τον Παναθηναϊκό εντός ή εκτός έδρας. Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Πρόκειται για τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες, είναι μια ισορροπημένη διοργάνωση και θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση».

– Τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να πάρει τη νίκη;

«Τα χαρακτηριστικά του Πανιωνίου είναι ότι πρόκειται για μια επικίνδυνη ομάδα, μια δύσκολη ομάδα με έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα κυρίως είναι η δική μου ομάδα και το τι θα πρέπει να κάνουμε εμείς για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Σίγουρα θα μας δυσκολέψει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε για να μπορέσουμε να πετύχυμε τον στόχο μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags