Facebook Pixel Σοκαρισμένος ο Μπεργκ: «Ο Κρέσπο προσπάθησε να κλωτσήσει τον τερματοφύλακά μας – Μόνο τον Παναθηναϊκό τιμωρούν…»
| 2017-05-20 21:56:00

Σοκαρισμένος ο Μπεργκ: «Ο Κρέσπο προσπάθησε να κλωτσήσει τον τερματοφύλακά μας – Μόνο τον Παναθηναϊκό τιμωρούν…»

Σοκαρισμένος ο Μπεργκ: «Ο Κρέσπο προσπάθησε να κλωτσήσει τον τερματοφύλακά μας – Μόνο τον Παναθηναϊκό τιμωρούν…»

Απογοητευμένος από την βαριά τιμωρία του για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Σουηδός άσος, ο οποίος εξήγησε τι συνέβη στην φάση που βρέθηκε στο χορτάρι με τον παίκτη του Δικεφάλου.

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στην εφημερίδα Aftonbladet για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και την βαριά τιμωρία του με 4 αγωνσιτικές: «Δεν θέλω να αναφερθώ στο περιστατικό πριν η έφεση της ομάδας εξεταστεί. Τόσο εγώ όσο και η ομάδα είμαστε πεπεισμένοι ότι η απόφαση θα αλλάξει και η ποινή θα μειωθεί».

Ο Μπεργκ αναφέρθηκε στη φάση που έφερε τη σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο: «Ένας από τους παίκτες τους προσπάθησε να κλωτσήσει τον τερματοφύλακα μας. Εγώ και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες μου μπήκαμε στη μέση για να μη το κάνει. Δεν είναι μία ασυνήθιστη κατάσταση. Ο Κρέσπο με έπιασε από το λαιμό για λίγο, πέσαμε κάτω και βρεθήκαμε στον αγωνιστικό χώρο. Πήρα κίτρινη κάρτα και αυτό έγραψε και ο διαιτητής στο φύλλο αγώννα. Δεν ξέρω τι να πω.

Είμαι σοκαρισμένος και απογοητευμένος. Τιμωρήθηκα όσο πιο σκληρά γινόταν με τις 3+1 αγωνιστικές επειδή ήμουν αρχηγός. Η πειθαρχική επιτροπή έκρινε με εντελώς διαφορετικά κριτήρια από αυτά που είδε ο διαιτητής που είδε και έκρινε από κοντά την κατάσταση και θεώρησε ότι η πιο σωστή τιμωρία ήταν η κίτρινη κάρτα. Η ομοσπονδία έχει δείξει τι θέλει. Δυστυχώς στον Παναθηναϊκό είμαστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags