Facebook Pixel «Άνοιξε την πόρτα» για να φύγει ο Μπεργκ!
| 2017-05-20 22:04:00

«Άνοιξε την πόρτα» για να φύγει ο Μπεργκ!

«Άνοιξε την πόρτα» για να φύγει ο Μπεργκ!

Ο Σουηδός άσος με νέες του δηλώσεις στην Σουηδία, ουσιαστικά αφήνει να εννοηθεί ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό. Πάντως… ψάχνεται για μεταγραφή!

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στην πατρίδα του για την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών που δέχθηκε για το… ξύλο με τον Κρέσπο, περιέγραψε τι συνέβη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και εξήγησε πως ξεκίνησε ο «καυγάς»!

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο σε αυτά, καθώς οι Σουηδοί δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν όλα αυτά επηρεάζουν την απόφασή του για το μέλλον του και ο Μπεργκ δεν διέψευσε τίποτα!

«Καταλαβαίνω την ερώτηση, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω», είπε αρχικά και στην συνέχεια επιβεβαίωσε πως… ψάχνεται για μεταγραφή.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τώρα είμαι στη δυσάρεστη θέση να χάσω κάποια πολύ σημαντικά παιχνίδια. Είναι τρελό. Πηγαίναμε για μία θέση στο Champions League. Τώρα είναι πολύ σκληρό. Έχω κάνει μία πολύ καλή σεζόν, σκόραρα αρκετές φορές και οι ομάδες ενδιαφέρονται πάντα για επιθετικούς. Είμαι σε καλή θέση. Μου αρέσει πολύ ο Παναθηναϊκός και έχω δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο. Δεν πανικοβάλλομαι. Θα δούμε τι θα γίνει»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags