Facebook Pixel Ισπανός τεχνικός και σφήνα από... Χάσι!
| 2017-05-21 08:13:00

Ισπανός τεχνικός και σφήνα από... Χάσι!

Ισπανός τεχνικός και σφήνα από... Χάσι!

Στον Ολυμπιακό "ξεσκονίζουν" την ισπανική αγορά για προπονητή (ακούγεται και ο Κίκε Σετιέν), αλλά προτάθηκε και ο Αλβανός πρώην προπονητής της Άντερλεχτ, Μπέσνικ Χάσι!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΦΩΣ", που επικαλείται βελγικές πηγές, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό ο πρώην τεχνικός της Άντερλεχτ, Μπέσνικ Χάσι. Ο Αλβανός προπονητής αντιμετώπισε και απέκλεισε πέρυσι τους ερυθρόλευκους στη φάση των "32" του Europa με τη βελγική ομάδα. 

Χαμηλά παραμένει στη λίστα πάντως ο Τόμας Κρίστιανσεν του ΑΠΟΕΛ, αν και στο Λιμάνι επιμένουν οτι πρώτη επιλογή παραμένει η ισπανική αγορά. Ένας από τους προπονητές που έχουν ακουστεί είναι ο Κίκε Σετιέν (φώτο), ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Λας Πάλμας και βρίσκεται παράλληλα στο «στόχαστρο» της Μπέτις.

Σε κάθε περίπτωση τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, καθώς ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και δεν αποκλείεται σήμερα να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Δείτε εδώ αναλυτικά ΟΛΑ τα πρωτοσέλιδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags