Facebook Pixel "Τα καλύτερα για Μαρινάκη - Αυτόν θα πάρει στον Ολυμπιακό από Αγγλία - Ρομπέρτο στη Νότιγχαμ"!
| 2017-05-23 23:10:00

"Τα καλύτερα για Μαρινάκη - Αυτόν θα πάρει στον Ολυμπιακό από Αγγλία - Ρομπέρτο στη Νότιγχαμ"!

του Γιώργου Κτενά
"Τα καλύτερα για Μαρινάκη - Αυτόν θα πάρει στον Ολυμπιακό από Αγγλία - Ρομπέρτο στη Νότιγχαμ"!

Ατάκες που θα συζητηθούν στο SportDog από τον πρόεδρο της Λέσχης Φίλων Νότιγχαμ Φόρεστ Ελλάδας, που είναι ΠΑΟ. Ποια δήλωση του Μαρινάκη προκάλεσε αντιδράσεις;

Τεράστιες προδοκίες δημιουργεί η έλευση του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς έχει αποδείξει ότι ξέρει να "τρέξει" μια ομάδα και μπορεί να την ανεβάσει ισχυρή στην Premier League, όπως σχολίασε σε συνέντευξή του στον SportDog ο Μιχάλης Λαμπριανίδης.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Νότιγχαμ Φόρεστ Ελλάδας, αποκάλυψε ποια δήλωση του ισχυρού άνδρα τού Ολυμπιακού δεν άρεσε στα μέλη της Λέσχης, αναφέρθηκε στους Βέλλιο - Κασάμι και έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον Μαρινάκη.

"Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη μέρα. Τον καλωσορίζουμε από την πλευρά μας, ως Λέσχη Φίλων Νότιγχαμ Φόρεστ Ελλάδας και ελπίζουμε ο νέος ιδοκτήτης να φέρει την ομάδα εκεί που της αξίζει", ήταν το αρχικό σχόλιο του Μ. Λαμπριανίδη στον SportDog.

Ο Μαρινάκης έχει πετυχημένη παρουσία στον Ολυμπιακό, είναι ισχυρός οικονομικά, τι περιμένε να γίνει με την είσοδό του στη Νότιγχαμ;

"Δημιουργεί τεράστιες προσδοκίες ως νέος πρόεδρος, ακριβώς γιατί τον Ολυμπιακό τον τρέχει καλά και οργανωμένα και αυτό είναι κάτι που λείπει από τη Νότιγχαμ τώρα. Ο Φαουάζ την τρέχει εντελώς ερασιτεχνικά την ομάδα, δεν την είχε στελεχώσει με κόσμο, τίποτα. Περιμένουμε την οργάνωση που υπάρχει και στον Ολυμπιακό, να την μεταφέρει και στη Νότιγχαμ. Μεταξύ των οπαδών, στην Αγγλία, υπάρχει σκεπτικισμός, ρωτούσαν τι εστί Μαρινάκης γιατί δεν τον γνώριζαν. Προσωπικά, παρά το γεγονός ότι είμαι Παναθηναϊκός, τους είπα ότι είναι πολύ καλή λύση για τη Νότιγχαμ και να μην το σκέφτονται. Αν ο Φαουάζ ήταν ο Μαρινάκης, θα είχε ανεβάσει ήδη την ομάδα".

Οι οπαδοί - μέλη της Λέσχης τι αναφέρουν για αυτή την εξέλιξη; Από την άποψη ότι στην Ελλάδα, μοιραία, αναδεικνύεται και το οπαδικό στοιχείο.

"Στη Λέσχη Φίλων έχουμε πρόβλημα, παρότι είμαστε 68 επίσημα αναγνωρισμένα μέλη, καθώς οι μισοί είμαστε υπέρ και οι άλλοι μισοί κατά. Μπαίνουν τα οπαδικά στη μέση, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα τα ξεπεράσουμε. Ενόχλησε και η δήλωση του Μαρινάκη ότι ακόμα κι αν αγοράσει δέκα Νότιγχαμ, πάλι τον Ολυμπιακό θα έχει στην κορυφή. Αυτή η δήλωση δεν άρεσε. Αλλά από την άλλη πλευρά, ήδη υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να γραφτούν στη Λέσχη, λόγω της εμπλοκής του Μαρινάκη με τη Νότιγχαμ. Εμείς δεν θέλουμε οπαδικά στη Λέσχη, αυτά πρέπει να μείνουν στην άκρη. Γι' αυτό βλέπουμε αγγλικό ποδόσφαιρο, γιατί αγαπάμε το άθλημα".

Περιμένετε η πρώτη σεζόν του Μαρινάκη στη Νότιγχαμ, να φέρει και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία;

"Όχι, δεν περιμένω άμεσα την άνοδο. Αυτό που ζητάω από τον νέο ιδιοκτήτη είναι σταθεροποίηση, γιατί λειτουργεί ως ασανσέρ τα τελευταία χρόνια και κάθε σεζόν παρουσιάζεται διαφορετική. Να βάλει πρόγραμμα 3ετίας - 4ετίας και όταν ανέβουμε να είμαστε δυνατοί, ισχυροί. Μπορεί να το κάνει ο Μαρινάκης αυτό, δε νομίζω να μην τα καταφέρει".

Υπάρχει ενημέρωση για το μέλλον των Κασάμι και Βέλλιου;

"Ο Κασάμι σίγουρα θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, το κλίμα έτσι κι αλλιώς για εκείνον ήταν βαρύ στην ομάδα. Δεν αφομοιώθηκε, κυρίως λόγω του χαρακτήρα του. Τον Βέλλιο τον αγαπάνε οι οπαδοί, είναι διαφορετική περίπτωση, ήταν δεύτερος σκόρερ της ομάδας φέτος αν και ξεκίνησε βασικός μόλις σε 6-7 παιχνίδια. Νομίζω ότι ο νυν προπονητής της ομάδας τον αδίκησε, εύχομαι να μείνει στη Νότιγχαμ, αλλά ακούγεται ότι θα φύγει για να έρθει στον Ολυμπιακό".

Υπάρχει ενημέρωση αν θα υπάρξει ξανά δρομολόγιο ποδοσφαιριστή, φέτος το καλοκαίρι, από τον Ολυμπιακό προς τη Νότιγχαμ;

"Αυτή τη στιγμή, έτσι όπως ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε τη φετινή αγωνιστική περίοδο το ρόστερ του, που έκανε πολλές μεταγραφές, δεν βλέπω κάποιον παίκτη που θα μου άρεσε στη Νότιγχαμ. Πέρα από τον Φορτούνη και τον Ρομπέρτο, που έπαιξε αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό".

Το μήνυμα που θέλετε να δώσετε, μέσω της συνέντευξης στον SportDog, στον Βαγγέλη Μαρινάκη;

"Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ίπσουιτς το γήπεδο είχε 30 χιλ. οπαδούς, ενώ υπήρχε και κόσμος έξω από το γήπεδο. Θέλω να πω ότι οι οπαδοί την αγαπάνε την ομάδα, αν δούνε ότι πάει καλά στηρίζουν στο γήπεδο. Πέρσι υπήρχε προπώληση 18 χιλ. εισιτηρίων διαρκείας. Υπάρχει κόσμος για να στηρίξει τον Μαρινάκη, γιατί δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από τον Φαουάζ. Και για εμάς, ως Λέσχη Φίλων, είναι πολύ σημαντική εξέλιξη να υπάρχει Έλληνας στη διοίκηση της Νότιγχαμ, καθώς από τον σύλλογο ήδη μας συμπεριφέρονται διαφορετικά και μας αρέσει πολύ αυτό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags