Facebook Pixel ΒΟΜΒΑ Χιμένεθ για ΑΕΚ!
| 2017-05-25 14:17:00

ΒΟΜΒΑ Χιμένεθ για ΑΕΚ!

ΒΟΜΒΑ Χιμένεθ για ΑΕΚ!

H "MARCA" επικοινώνησε με τον τεχνικό της ΑΕΚ για να μιλήσουν για τον Σέρχιο Αραούχο και τη Λας Πάλμας, αλλά ο Ισπανός τεχνικός μας άφησε σύξυλους με τα... άλλα που είπε

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στη "Marca" άφησε ανοικτό το δικό του μέλλον, υποστήριξε ότι θα επέστρεφε στην Ισπανία εάν ήταν για ένα καλό πρότζεκτ και σύστησε στον Αραούχο να εκμεταλλευτεί τη δεύτερη ευκαιρία που του δίνει η Λας Πάλμας!

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα:

"Είμαι καλά, αισθάνομαι ότι με σέβονται ως τεχνικό. Θα επέστρεφα στην Ισπανία γιατί έχω αφήσει πολλά πράγματα, αλλά αυτό θα συμβεί όταν θα υπάρχει όμορφο πρότζεκτ. Εκεί υπάρχει περισσότερη έλλειψη σεβασμού στο επάγγελμα του προπονητή", υποστήριξε αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ.

Για το αν θα μείνει ο Αραούχο: "Έχω μια οψιόν για μια ακόμη χρονιά, οπότε δεν ξέρω καν εάν θα συνεχίσω εγώ. Ο Σέρχιο είναι αγαπητός εδώ, αλλά δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει. Πρέπει να επιστρέψει στη Λας Πάλμας και μετά θα δούμε τι θα αποφασίσει η ομάδα. Στο νησί είναι πολύ σημαντικός, αρκεί να θυμηθούμε την άνοδο στην Primera.

Αυτός ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει. Του το έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία που έχει ξανά. Η Λας Πάλμας είναι σημαντική ομάδα, θα είναι ηλίθιος εάν δεν εκμεταλλευτεί αυτή τη νέα ευκαιρία".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags