Facebook Pixel Τινάζει την μπάνκα ο Μαρινάκης για την "καψούρα" του Μάρκο Σίλβα; - Mπαλαδόρος με 2,5 εκ. το χρόνο
| 2017-05-25 22:46:00

Τινάζει την μπάνκα ο Μαρινάκης για την "καψούρα" του Μάρκο Σίλβα; - Mπαλαδόρος με 2,5 εκ. το χρόνο

Τινάζει την μπάνκα ο Μαρινάκης για την "καψούρα" του Μάρκο Σίλβα; - Mπαλαδόρος με 2,5 εκ. το χρόνο

Ένας… παλιός γνώριμος επέστρεψε στην επικαιρότητα των Πειραιωτών και οι φήμες τούς θέλουν να κυνηγούν ένα τεράστιο «μπαμ». Διαβάστε το απίθανο σενάριο!

Στα μεταγραφικά σχέδια του Ολυμπιακού περιλαμβάνεται η ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή. Οι πρωταθλητές εμφάνισαν αρκετές αδυναμίες στον δημιουργικό τομέα τη σεζόν που τελείωσε πριν από μερικές ημέρες και έτσι στοχεύουν στην απόκτηση ενός επιθετικογενούς παίκτη από το «πάνω ράφι» που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό έκανε την εμφάνισή του σε ορισμένα Μέσα ένας… παλιός γνώριμος του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Εντουάρντο. Πρόκειται για Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και στο παρελθόν έχει περάσει -μεταξύ άλλων- από Πόρτο και Νις.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την επικαιρότητα των «ερυθρολεύκων», μιας και πέρυσι το καλοκαίρι ήταν ο μοναδικός για την απόκτηση του οποίου είχε επιμείνει ο Μάρκο Σίλβα (μαζί με τον Καμπράλ, στόπερ της Θέλτα). Η υπόθεση τότε δεν προχώρησε γιατί ο Βραζιλιάνος δεν μπορούσε να μείνει ελεύθερος και έτσι δεν γινόταν να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο ίδιος και η ομάδα του.

Ο 27χρονος παίκτης «βγάζει μάτια» στη Σαουδική Αραβία όπου μετρά 15 γκολ και 7 ασίστ φέτος, ενώ τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά είναι αδιαμφισβήτητα. Ξεχωρίζει για το φανταστικό του δεξί πόδι, με το οποίο έχει ευχέρεια τόσο στην εκτέλεση όσο και στην πάσα.

Πάντως, αυτά τα στοιχεία που κάνουν την περίπτωση του θελκτική είναι τα ίδια που ταυτόχρονα την καθιστούν απαγορευτική για τον Ολυμπιακό!

Μπορεί να γράφεται ότι ο Βραζιλιάνος ψάχνεται για να επιστρέψει στην Ευρώπη, ωστόσο η Αλ Χιλάλ έχει διαφορετική άποψη και δεν σκοπεύει να τον δώσει. Το συμβόλαιό του τελειώνει του χρόνου και οι Σαουδάραβες αναζητούν ήδη τρόπο να το επεκτείνουν. Υπάρχει μια σχετική οψιόν στο υπάρχον συμβόλαιό που επιτρέπει στον Εντουάρντο να φύγει αν το αποφασίσει, αλλά όπως έχει αποκαλύψει ο μάνατζέρ του, έχει πολλές προτάσεις από συλλόγους των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Σε όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός ότι το κασέ του Βραζιλιάνου είναι πολύ υψηλό ξεπερνώντας τα 2.5 εκατομμύρια ετησίως και αντιλαμβάνεται κανείς ότι πρόκειται για περίπτωση, στην οποία ο Ολυμπιακός μάλλον δεν έχει καμία τύχη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags