Facebook Pixel Βγήκε στον «αέρα» το ηχητικό με τις περιβόητες δηλώσεις Χιμένεθ - Λέει την αλήθεια η ΑΕΚ; (Audio)
| 2017-05-25 23:46:00

Βγήκε στον «αέρα» το ηχητικό με τις περιβόητες δηλώσεις Χιμένεθ - Λέει την αλήθεια η ΑΕΚ; (Audio)

Βγήκε στον «αέρα» το ηχητικό με τις περιβόητες δηλώσεις Χιμένεθ - Λέει την αλήθεια η ΑΕΚ; (Audio)

Η συνέντευξη του Μανόλο Χιμένεθ στην Marca... άναψε φωτιές σήμερα το μεσημέρι, καθώς ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε να έχει επιφυλάξεις σχετικά με το μέλλον του στην ΑΕΚ, παρότι έχει δώσει τα χέρια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την ενεργοποίηση της οψιόν του και απομένει μόνο το τυπικό μέρος της υπόθεσης.

Λίγο αργότερα, διαβάσατε ότι ο τεχνικός από την Ανδαλουσία μετέφερε στους ανθρώπους της Ένωσης ότι στην πραγματικότητα αυτό που δήλωσε ο ίδιος ήταν ακριβώς αυτό που ισχύει: ότι έχει δώσει τον λόγο του στο αφεντικό της ομάδας και μένουν οι υπογραφές.

Ο Σπορ FM, λοιπόν, έφερε στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο της συνέντευξης που έδωσε ο Ισπανός τεχνικός και πράγματι επιβεβαιώνει ότι ο τρόπος που παρουσιάστηκε η συνέντευξή του δημιούργησε λανθασμένη εικόνα. Βάσει της απομαγνητοφώνησης, λοιπόν, ο Χιμένεθ δήλωσε επακριβώς: «Έχω συμβόλαιο, το οποίο περιλαμβάνει οψιόν ενός έτους. Πρέπει να συζητήσουμε κάποια πράγματα.

Δεν έχουμε ενεργοποιήσει ακόμα την συμφωνία. Δεν ξέρω τι θα γίνει σίγουρα, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, όμως είναι ξεκάθαρο ότι έχω δώσει τον λόγο μου στον πρόεδρο, του έδωσα το χέρι μου και αν δεν προκύψει κάποια αλλαγή, δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Όμως αυτό που λέω είναι ότι στο ποδόσφαιρο, αν δεν μπουν οι υπογραφές, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags