Facebook Pixel Εντός της ημέρας η απόφαση για Μπεργκ
| 2017-05-30 16:23:00

Εντός της ημέρας η απόφαση για Μπεργκ

Εντός της ημέρας η απόφαση για Μπεργκ

Ολοκληρώθηκε προ ολίγου η προσφυγή του Παναθηναϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της τιμωρίας των τεσσάρων αγωνιστικών που έχει επιβληθεί στον Μάρκους Μπεργκ από το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο νομικός εκπρόσωπος του Μάρκους Μπεργκ, Γιάννης Κάρμης, που δήλωσε την αντίθεσή του για την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΑΟΚ, λέγοντας πως δεν έχει δικαίωμα για κάτι τέτοιο για νομικούς λόγους. Από τον ΠΑΟΚ παρών ήταν ο Λάμπρος Μπίρδας

Κάρμης: «Έχει αρχίσει μια ιστορία με τις πρόσθετες παρεμβάσεις από κάθε πλευρά και πρέπει να έρθει ένα όργανο ώστε να αποφασίσει τι είναι νόμιμο και τι όχι. Αυτά τα πράγματα δημιουργούν οξύτητες και αντιπαραθέσεις που δεν βοηθούν το ποδόσφαιρο».

Μπίρδας: «Και ο Παναθηναϊκός την περασμένη εβδομάδα έκανε παρέμβαση»

Κάρμης: «Οι λόγοι της προσφυγής είναι συγκεκριμένοι. Οι λόγοι της απόφασης είναι λανθασμένοι. Καθώς δεν έπρεπε να τεθεί υπ' όψιν το βίντεο».

«Δεν αμφισβητήσαμε ποτέ ότι μπορεί να επιβληθεί ποινή μετά τον αγώνα. Έρχεται απαράδεκτα και με υπερβάλλοντα ζήλο να ανατρέψει αυτό που λένε οι κανονισμοί. Σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις χρειάζεται η χρήση του βίντεο».

«Στο δεύτερο βαθμό αναιρέθηκε η απόφαση για τον Κρέσπο ανεπίτρεπτα και κατά παράβαση των κανονισμών»

«Αν φτάσουμε στο σημείο τα δικαιοδοτικά όργανα να ανατρέπουν τις αποφάσεις των διαιτητών θα καταλήξουμε να έχετε και εσείς μια σφυρίχτρα».

Μπίρδας: «Σε αυτόν τον αγώνα τιμωρήθηκε αθλητής μας με τρεις αγωνιστικές με παρόμοια περιγραφή του αδικήματος».

Κάρμης: «Χαρακτηρίζεται από την απόφαση η πράξη ως βιαιοπραγία που προφανώς και δεν είναι»...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags