Facebook Pixel Η 6άρα από Ολυμπιακό, η 4άρα από τον Βόλο και ο Αλμέιδα
| 2017-06-01 15:03:00

Η 6άρα από Ολυμπιακό, η 4άρα από τον Βόλο και ο Αλμέιδα

Η 6άρα από Ολυμπιακό, η 4άρα από τον Βόλο και ο Αλμέιδα

Σαφείς υπαινιγμούς για τις βαριές ήττες από Ολυμπιακό και Ολυμπιακό Βόλου στην προηγούμενη θητεία του έκανε στον ΣΠΟΡ FM ο Μανόλο Χιμένεθ, ενώ μίλησε και για τον τελικό Κυπέλλου αλλά και τον Αλμέιδα

Ερωτώμενος για το 6-0 από τον Ολυμπιακό και το 0-4 από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Ανδαλουσιανός δεν θέλησε να πει πολλά, ωστόσο έκανε σαφείς υπαινιγμούς λέγοντας:

«Δεν ήταν οι χειρότερες μέρες της καριέρας μου, αλλά της ζωής μου. Απευθύνομαι σε αυτούς που θέλουν να το καταλάβουν. Αυτές οι ήττες δεν προήλθαν παίζοντας ποδόσφαιρο». 

Θέλοντας να καταδείξει πόσο καλύτερες είναι τώρα οι συνθήκες στην ΑΕΚ διηγήθηκε μια ιστορία για κάποιον που ελλείψει χρημάτων αναγκαζόταν να κοιμάται τότε στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

«Στη δεύτερη περίοδο που είμαι στην ΑΕΚ, δουλεύω και πληρώνομαι, αυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Τότε δούλευες και δεν πληρωνόσουν. Για να δείτε την κατάσταση στην ομάδα, θυμάμαι μια μέρα που έφτασα στα Σπάτα και είδα ένα άτομο να κοιμάται στα στρώματα στο γυμναστήριο. Ήταν πολύ νωρίς το πρωί. Τον ρώτησα, “τι κάνεις εκεί”. Και μου είπε “κύριε προπονητή, μένω εδώ για να κοιμάμαι. Δεν έχω λεφτά ούτε για βενζίνη για το αυτοκίνητο μου”. Εμένα δεν με έδιωξε η ΑΕΚ. Απλά μου είπαν τότε ότι δεν μπορούσαν να με πληρώσουν και δεν με πλήρωσαν ποτέ. Το τεχνικό μου επιτελείο δούλεψε ένα χρόνο τσάμπα για την ΑΕΚ». 

Για τον τελικό Κυπέλλου και το γκολ του ΠΑΟΚ

«Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές στο ποδόσφαιρο γινόμαστε εγωιστές και κοιτάμε το συμφέρον μας. Το μόνο που με πονάει από τον τελικό είναι ότι παίξαμε άσχημα. Αλλά με θυμώνει το να το πάρει μια ομάδα που δεν έπαιξε καλύτερα από εμάς. Και οι δύο παίξαμε άσχημα. Αλλά στο ποδόσφαιρο, ένα λάθος, ο ανθρώπινος παράγοντας μπορεί αν επηρεάσει και να χάσεις έναν τελικό. Αν εγώ πάρω ένα τίτλο από ένα λάθος, δεν ξέρω τι θα έκανα, αλλά σίγουρα δεν θα χοροπηδούσα, ούτε θα πανηγύριζα. Δεν θα το γιόρταζα. Θέλω να ζητήσω αυτή τη στιγμή συγγνώμη από τους διαιτητές του τελικού, γιατί ξέφυγα λίγο από τα όρια. Πάντα προσπαθούσα να το κάνω κόσμια, αλλά θα ήθελα ακόμα και έτσι να ζητήσω συγγνώμη. Πάντα λέω ότι το να είσαι διαιτητής είναι δύσκολο επάγγελμα. Θέλω να τονίσω, ότι δεν το έχω ξεχάσει, αλλά έχω βάλει στην άκρη όσα έγιναν στον τελικό. Δεν λέω ότι ο ΠΑΟΚ δεν το άξιζε, αλλά το άξιζε όσο εμείς, όσο και ο Παναθηναϊκός. Ήταν δύσκολοι για τους διαιτητές και οι ημιτελικοί του Κυπέλλου και αυτό το αξιολογώ, το πόσο δύσκολο είναι να είσαι διαιτητής. Κάποιες στιγμές πάντως μετά τον τελικό, έχασα την ψυχραιμία μου». 

Για τον Ούγκο Αλμέιδα: «Έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Είναι μια ιδιοκτησία της ομάδας και πρέπει να τη φροντίσουμε. Είναι προφανές ότι δεν είναι σε φόρμα. Επίσης είναι προφανές πως όταν τραυματίζεται αυτό τον βοηθά να επανέλθει. Οπότε ο μόνος τρόπος για να ξέρουμε αν μπορεί να μας βοηθήσει, ήταν να τον δούμε να παίζει στα πλέι οφ. Μετά το χθεσινό παιχνίδι είχαμε μια τελευταία συνομιλία. Έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, είναι 32 χρονών και του είπα πως όταν επιστρέψει στην προετοιμασία πρέπει να έρθει έτοιμος να βοηθήσει και με την ίδια όρεξη που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο. Μου υποσχέθηκε ότι θα το κάνει, αλλά εγώ θα είμαι πολύ αυστηρός», τόνισε.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags