Facebook Pixel Αυτόν θέλει... τσάμπα από τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα - Απίθανο σενάριο για πώληση βασικού ξένου
| 2017-06-03 22:27:00

Αυτόν θέλει... τσάμπα από τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα - Απίθανο σενάριο για πώληση βασικού ξένου

Αυτόν θέλει... τσάμπα από τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα - Απίθανο σενάριο για πώληση βασικού ξένου

Ποιον "φευγάτο" των Ερυθρολεύκων παζαρεύει ο Πορτογάλος τεχνικός και τι ακραίο γράφτηκε για το μέλλον εντεκαδάτου "ερυθρόλευκου" άσου; Διαβάστε στo SportDog!
 

Με την έλευση του νέου προπονητή να επίκειται, τα μεταγραφικά και οι πωλήσεις αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό.

Το ρόστερ της επόμενης περιόδου παραμένει ένα… αίνιγμα μέχρι στιγμής, αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον κάποιων βασικών παικτών, αλλά ούτε και των δανεικών που επιστρέφουν στην ομάδα.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Αλμπέρτο Μποτία, για τον οποίο ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ισπανία. Βέβαια, στο πλαίσιο αυτό έχουν γραφτεί και υπερβολές ή σενάρια χωρίς βάση, όπως είναι αυτό που θέλει την Βιγιαρεάλ να κινείται για την απόκτηση του έμπειρου στόπερ. Αυτό υποστήριξε ξένη ιστοσελίδα και αναπαρήχθη και στη χώρα μας, αλλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αντίστοιχα, στη δεύτερη κατηγορία -αυτή των δανεικών- εμπίπτει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που επέστρεψε, όμως πολύ δύσκολα θα παραμείνει. Στον Νορβηγό δεξιό μπακ έχει ιδιαίτερη αδυναμία ο Μάρκο Σίλβα, γι’ αυτό άλλωστε τον πήρε ως δανεικό στη Χαλ. Στη Γουότφορντ, όμως, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει σε καμία περίπτωση το ελεύθερο να δώσει 6,7 εκατομμύρια -όπως γράφουν οι Άγγλοι- για πάρει μπακ από το ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε, ο Σίλβα γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αξιώσει τόσα χρήματα για έναν παίκτη που είναι «φευγάτος» και ελπίζει ότι το deal θα γίνει με ένα ποσό περίπου στο 1,5-2 εκατομμύρια.

Από εκεί και πέρα, όλα εξαρτώνται από τη διοίκηση της Γουότφορντ και το αν θα του δώσει το «πράσινο φως» να προχωρήσει την υπόθεση του Νορβηγού δεξιού μπακ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags