Facebook Pixel Ανάβει φωτιές στον Παναθηναϊκό ο Μπεργκ!
| 2017-06-05 16:15:00

Ανάβει φωτιές στον Παναθηναϊκό ο Μπεργκ!

Ανάβει φωτιές στον Παναθηναϊκό ο Μπεργκ!

Πάνω που οι φίλοι του Τριφυλλιού είχαν ηρεμήσει με το ζήτημα της παραμονής του στην ομάδα, ο 31χρονος φορ σε δηλώσεις του στην "Svenska Dagbladet" άνοιξε πάλι θέμα μεταγραφής! Τι είπε για τη Μάλαγα;

Οι επίμαχες δηλώσεις του έχουν ως εξής:

"Ξέρω πως υπάρχει ενδιαφέρον, όμως θα τα δούμε αναλυτικά μετά την Εθνική", ενώ σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Μάλαγα, είπε:

"Όλα αυτά είναι υποθετικά, προτού έρθει επίσημη πρόταση στο τραπέζι, αλλά ξεκάθαρα όλοι οι παίκτες παρακολουθούν τη La Liga και νομίζω πως είναι ενδιαφέρον. Είμαι 31 και δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω ακόμα μετά από μια καλή σεζόν".

Αναλυτικά:

"Ήταν πολύ σκληρό την πρώτη μέρα. Αν δείτε τις φωτογραφίες, δεν είναι για να τιμωρηθώ με τέσσερις αγωνιστικές, για όσα έγιναν. Ήταν μια "κοκορομαχία" κι αυτός που την άρχισε, τιμωρήθηκε με μία κι εγώ με τέσσερις... Υπήρξαν παίκτες που συνεπλάκησαν και τιμωρήθηκαν με τρία ματς. Είναι άδικο κι ήταν σκληρό να λείψω σε τέσσερα ματς".

"Απολαμβάνω τον σύλλογο και αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Ζω σε μια ωραία πόλη και έχω μια υπέροχη ζωή, αλλά όσα συνέβησαν με επηρέασαν αρνητικά. Αναρωτιέσαι τι βλέπουν κάποιοι..."

Τι παραπάνω συνέβη;

"Είναι δύσκολο να καθίσω να το εξηγήσω, πρέπει να το ζήσεις. Υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που δεν είναι σωστά. Κάποιες κρίσεις και αποφάσεις φαίνονται τελείως παράλογες. Φαίνεται σαν κάποιοι να κάνουν ό,τι θέλουν. Υπάρχουν πολλά που πάνε στραβά στο πρωτάθλημα κι έχω κουραστεί".

Ο σύλλογος ξέρει το πώς νιώθεις;

"Έχουν δει πως νιώθω και καταλαβαίνουν οτι έχω ερθει εδώ για να κερδίσω κάτι και δεν το έχουμε καταφέρει. Είναι δύσκολο αν δεν είσαι η μεγαλύτερη ομάδα με τα πιο πολλά λεφτά και τη δύναμη στη χώρα". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags