Με ένα πρόβλημα διεξήχθη η τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος στον Άγιο Κοσμά, καθώς ο Μάριος Οικονόμου αισθάνθηκε μια ελαφριά αδιαθεσία και κρίθηκε σκόπιμο να μην συμμετάσχει σε αυτήν.
Κατά τ'άλλα η προπόνηση είχε την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος από όλους με τον Μίχαελ Σκίμπε να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.
Η Εθνική ομάδα αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης στις 11 η ώρα από το Ελευθέριος Βενιζέλος για την Ζένιτσα με πτήση τσάρτερ. Μαζί θα είναι και οι Τζαβέλλας, Ταχτσίδης, Σάμαρης οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αλλά ο Γερμανός τεχνικός τους θέλει δίπλα στην ομάδα για ψυχολογικούς λόγους.
Κατά την προσφιλή συνήθεια του Μίχαελ Σκίμπε για μια ακόμα φορά πριν από κρίσιμο παιχνίδι η ομάδα θα δειπνήσει εκτός ξενοδοχείου για να αποφορτιστεί λίγο το κλίμα και να χαλαρώσουν οι παίκτες.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο