Πρόσφατα η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε μία μικρή γεύση από τη νέα φανέλα που θα φορέσει η ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Η εικόνα που ήρθε στη δημοσιότητα «έφτιαξε» τους οπαδούς της Ένωσης, αφού το δείγμα φανερώνει κεντημένες πτυχές πάνω στην εμφάνιση, οι οποίες φέρνουν στον νου τα φτερά του Δικέφαλου αετού. Αυτό το σενάριο δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Βλέπετε οι Ενωσίτες δεν ξεχνούν τον ομορφότερο ρουχισμό που φόρεσε η ομάδα τους στο παρελθόν. Πολλάκις έχετε διαβάσει από τούτο τον ιστότοπο, ότι οι πιο πετυχημένες φανέλες των «κιτρινόμαυρων» ήταν όταν συνεργάζονταν με την Kappa, η οποία κάθε χρόνο στα μέσα των 90's παρουσίαζε εμφανίσεις, στις οποίες ήταν φιλοτεχνημένος ο Δικέφαλος αετός. Από το 1999 και μετά όμως, η Ένωση συνεργάστηκε με άλλες αθλητικές εταιρείες ένδυσης, οι οποίες λόγω και των επιταγών της UEFA προώθησαν κλασικά σχέδια στη φανέλα.

Αυτό όμως φαίνεται πως θα αλλάξει φέτοςμε τη συνεργασία της ΑΕΚ με τη Nike, κάτι που δεν... χαλάει τον κόσμο της ομάδας. Ίσα ίσα τον φτιάχνει. Μάλιστα μερικές μετά το teaser που δημοσιοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, κυκλοφόρησε μία εικόνα της νέας φανέλας.Έτσι θα είναι η επίσημη εμφάνιση της Ένωσης φέτος.  Η φωτογραφία έχει ξεσηκώσει τους Ενωσίτες, γι'αυτό και τη μοιράζονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Spoil της νέας φανέλας έκανε ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος εμφανίστηκε σε Instagram stories φορώντας τη μαύρη μπλούζα με τον κεντημένο δικέφαλο. Δίπλα του καθόταν ο Πέτρος Μάνταλος που φόρεσε την πρώτη, η οποία είναι με κιτρινόμαυρες ρίγες.

Ρίξτε μία ματιά:

Πληροφοριακά πάντως, η συγκεκριμένη φανέλα με τον κεντημένο αετό δεν θα είναι η πρώτη της ΑΕΚ. Όπως διαβάσαμε στο filathlos.gr, η μαύρη εμφάνιση επιλέχθηκε ως δεύτερη και η Ένωση δεν θα μπορεί να τη χρησιμοποιεί σε ευρωπαϊκά ματς.