Ο νεαρός σέντερ μπακ της Αθλέτικ, που τον περασμένο Δεκέμβρη διαγνώστηκε με καρκίνο των όρχεων αλλά βγήκε νικητής, θα χρειαστεί να μείνει ξανά για μερικούς μήνες εκτός δράσης, αφού παρουσιάστηκε νέο πρόβλημα.
Όπως ανέφερε η ομάδα από το Μπιλμπάο σε επίσημη τοποθέτησή της, το πρωί της Τρίτης, οι τελευταίες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής για την κατάσταση της υγείας του, μερικούς μήνες μετά την αφαίρεση του όγκου από τους όρχεις, φανέρωσαν λεμφαδενοπάθεια.
Δείτε λοιπόν τι πόσταρε στο Instagram:
«Οταν φαίνεται ότι τον έχεις ρίξει κάτω, επιστρέφει και σε ξαναχτυπάει, αλλά με ηρεμία θα δώσω τη μάχη μου και θα νικήσω με όλο αυτό τον κόσμο που με στηρίζει. Και εάν πρέπει να τον νικήσω ξανά, θα το κάνω και θα σηκωθώ 1.000 και μία φορές»!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο