Facebook Pixel Οι οδηγίες του Χάσι για τον… νέο Ολυμπιακό - Πρώτος στόχος το ποδόσφαιρο κυριαρχίας!
| 2017-06-17 18:11:00

Οι οδηγίες του Χάσι για τον… νέο Ολυμπιακό - Πρώτος στόχος το ποδόσφαιρο κυριαρχίας!

Οι οδηγίες του Χάσι για τον… νέο Ολυμπιακό - Πρώτος στόχος το ποδόσφαιρο κυριαρχίας!

Ο Αλβανός κόουτς από τις πρώτες δύο μέρες της προετοιμασίας, δείχνει στους ποδοσφαιριστές τι θέλει να κάνουν μέσα στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός δουλεύει ήδη εντατικά επάνω στις αρχές, οι οποίες θα του επιτρέψουν να έχει το «κουμάντο» μέσα στο γήπεδο!

Ιδού τι αναφέρει η ΠΑΕ για τις πρώτες προπονήσεις στην Αυστρία:

Ο Ολυμπιακός είναι μία φύσιν επιθετική ομάδα. Το πρεσβεύει η φιλοσοφία του Συλλόγου, ο οποίος έχει στόχο τη διάκριση και την επιτυχία. Το ζητά ο κόσμος του. Και ο Μπέσνικ Χάσι έχει στο μυαλό του ακριβώς αυτό! Ο τεχνικός του Θρύλου έχει βάλει ήδη τους ποδοσφαιριστές σε κατάσταση... κυριαρχίας!

Από την πρώτη ημέρα στο Ζέεφελντ, ο Ολυμπιακός άρχισε να δουλεύει με μπάλα. Από τη δεύτερη ημέρα, και δη από την πρωινή προπόνηση, ο κ. Χάσι έβαλε τους ποδοσφαιριστές του σε δουλειά επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με στόχο την πλήρη εκμετάλλευση όλου του μήκους και πλάτους του αγωνιστικού χώρου. Σίγουρες μεταβιβάσεις, κοντινές, αλλά και μακρινές, ήταν αυτό που ζητούσε επιτακτικά ο 45χρονος τεχνικός, ο οποίος παράλληλα, έκανε διαρκώς παρατηρήσεις, προκειμένου η μπάλα να μένει στο χορτάρι και να μην υψώνεται με ευκολία. Στόχος του κ. Χάσι και των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού είναι η μπάλα να μένει σε «ερυθρόλευκα» πόδια περισσότερο, προκειμένου ο Θρύλος να είναι εκείνος που θα ορίζει τον «ρυθμό» του αγώνα.

Το πρόγραμμα το πρωί ολοκληρώθηκε με δίτερμα, σε περιορισμένο χώρο, ελεύθερο και με τους δύο τερματοφύλακες να παίζουν κανονικά, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου οι «ερυθρόλευκοι» θα επανέλθουν στο γήπεδο στις 16:30 (τοπική ώρα).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags