Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τραβάει το σχοινί στα άκρα στην υπόθεση της αποχώρησής του από τη Ρεάλ και η ισπανική ομάδα φέρεται έτοιμη να κάνει το ίδιο, μην ενδίδοντας στην πίεση του Πορτογάλου.
Όπως αναφέρει η «Marca», ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν πρόκεται να «μασήσει» στο τελεσίγραφο του Ρονάλντο και δεν πρόκειται να τον κρατήσει με το ζόρι στη Μαδρίτη, εάν δεν θέλει να μείνει!
Αντίθετα, ο Πέρεθ εμφανίζεται έτοιμος να πουλήσει τον «CR7» βάζοντας το συμφέρον του συλλόγου πάνω από αυτό του Πορτογάλου αστέρα και οι υποψήφιοι «μνηστήρες» ετοιμάζονται να… βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πραγματοποιήσουν την ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών.
Συγκεκριμένα, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρονται έτοιμες να προσφέρουν μέχρι και 200 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Ρονάλντο!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο