Ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για την επίθεση είναι όπως φαίνεται ο Ντιεμερσί Μποκανί. Όπως σας ενημέρωσε ο SportDog, ο Κονγκολέζος φορ θα βρίσκεται τη Δευτέρα στην Ελλάδα προκειμένου να έχει τις τελικές συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους» και να υπογράψει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, εκτός από το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ιδιωτική του ζωή.

Ο 31χρονος είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Η σύζυγός του ονομάζεται Μαρλέν και είναι αρκετά γνωστή στην Αφρική. Στη μαύρη Ήπειρο την χαρακτηρίζουν κομψή και φανατική οπαδό της μόδας. Η κυρία Μποκανί κάνει πλούσια ζωή, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο στους συμπατριώτες της, οι οποίοι σημειώνουν τις ακριβές μάρκες τις οποίες αρκέσκεται να φορά. Αγαπά τους μεγάλους οίκους της μόδας, όπως Gucci, Louis Vuitton, Homie, Kenzo, Zanotti, Louboutin.

Οπότε όπως καταλαβαίνετε στο Καραϊσκάκη περισσότερη εντύπωση θα κάνουν τα ρούχα της, αφού θα έρχεται γήπεδο φορώντας στην κυριολεξία μία περιουσία. Η Μαρλέν διατηρεί πολύ ωραίο κορμί και είναι φίλες με τις συζύγους του Αντεμπαγιόρ και του Τουρέ. Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορεί σέλφι με τις εν λόγω κυρίες.

Πάρτε μία γεύση από την κυρία Μποκανί: