Facebook Pixel Άνω – κάτω ο Παναθηναϊκός! «Σκάει» αποχώρηση μεγάλου άσου – Έρχονται πολλά λεφτά
| 2017-06-19 19:49:00

Άνω – κάτω ο Παναθηναϊκός! «Σκάει» αποχώρηση μεγάλου άσου – Έρχονται πολλά λεφτά

Άνω – κάτω ο Παναθηναϊκός! «Σκάει» αποχώρηση μεγάλου άσου – Έρχονται πολλά λεφτά

Μεγάλη επιβεβαίωση του SportDog, καθώς όλα δείχνουν ότι δεν θα βρίσκεται στο Κορωπί την επόμενη σεζόν, ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Τριφυλλιού.

Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και η αβεβαιότητα για την επόμενη σεζόν, οδηγούν σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εκτός ομάδας τον Μάρκους Μπεργκ, όπως σας έχει μεταφέρει τις τελευταίες ημέρες ο SportDog.

Όπως αναφέρει το sdna.gr, ο Σουηδός άσος βρίσκεται πλέον …μία ανάσα από την Αλ-Αϊν, αφού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εκφράζεται πια η βεβαιότητα ότι πολύ σύντομα θα ανήκει στο δυναμικό του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αλ-Αϊν έχει συμφωνήσει με την πλευρά του παίκτη για πολυετές συμβόλαιο (κατά πάσα βεβαιότητα είναι 2-1 ετών) με ετήσιες απολαβές μαμούθ που ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια (καθαρά) ποσό τριπλάσια από αυτό που έπαιρνε στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τα χρήματα που θα πάρει ο Παναθηναϊκός, ακόμα δεν έχει διαρρεύσει κάποιο συγκεκριμένο νούμερο, ωστόσο η πρόταση των Αράβων είναι χαμηλότερη από τη ρήτρα των 10 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία μόνο το 55% θα καταλήξουν στα ταμεία του Τριφυλλιού.

*** Πριν από λίγο πάντως, στην Αραβία κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα και βίντεο, σύμφωνα με τα οποία φαίνεται ο Μάρκους Μπεργκ να ψάχνει για το νέο του σπίτι, ενώ στη συνέχεια ο μάνατζερ του παίκτη φέρεται να διέψευσε τα περί συμφωνίας σε επικοινωνία που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags