Σε… θρίλερ εξελίσσεται η μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν, καθώς στο Τριφύλλι δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την πρόταση που έφτασε στα γραφεία και παρά τις πιέσεις του παίκτη, ενημέρωσαν πως δεν πρόκειται να δώσουν το «οκ», εάν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Αυτή τη θέση μετέφερε και ο Νίκος Λυμπερόπουλος στον μάνατζερ του Σουηδού, τονίζοντάς του ότι μονάχα σε περίπτωση που η Αλ Αΐν ανέβει κατά πολύ από την πρόταση που έχει κάνει μέχρι τώρα και καταθέσει προσφορά που θα προσεγγίζει τη ρήτρα των 5,2 εκατ. ευρώ θα συζητήσει ο σύλλογος παραχώρηση του παίκτη.

Μάλιστα, την τελευταία ώρα υπάρχει έντονη φημολογία ότι οι Άραβες ενημέρωσαν (προφορικά και όχι γραπτά) ότι είναι διατεθειμένοι να …ανεβάσουν την προσφορά τους στα τρία εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ούτε αυτό το ποσό φαίνεται να ικανοποιεί το Τριφύλλι.

Από τον Παναθηναϊκό επιμένουν ότι θα πρέπει να έρθει πρόταση κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ, αλλιώς ο Μπεργκ θα μείνει στην Ελλάδα και θα πρέπει να βρίσκεται κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στις 28 Ιουνίου!