Facebook Pixel Στα άκρα με Μπεργκ, έκανε προσφυγή ο Σουηδός!
| 2017-06-21 15:55:00

Στα άκρα με Μπεργκ, έκανε προσφυγή ο Σουηδός!

Στα άκρα με Μπεργκ, έκανε προσφυγή ο Σουηδός!

Απρόβλεπτες είναι οι εξελίξεις με τον Σουηδό άσο, καθώς ο 31χρονος επιθετικός κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας την ελευθερία του!

Συγκεκριμένα, κατέθεσε προσφυγή κατά του τριφυλλιού και ζητά να μείνει ελεύθερος αλλά και τα υπόλοιπα χρήματα του συμβολαίου του!

Βέβαια, το SportDog σάς είχε προϊδεάσει με πρωινό ρεπορτάζ ότι ο Μάρκους Μπεργκ δεν πρόκειται να κάνει πίσω και πως δεν έχει καμία διάθεση να ρίξει γέφυρες προς τον Παναθηναϊκό, αν δεν γίνει η μεταγραφή του. Κάτι που, φυσικά, επιβεβαιώθηκε απόλυτα από τη συγκεκριμένη κίνηση του Σουηδού. 

Η πλευρά του Μπεργκ υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που υπάρχει καθυστέρηση στην κατάθεση των δεδουλευμένων του, ο παίκτης μπορεί να αποκτήσει την ελευθερία του.

Έτσι, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο είτε οι δυο πλευρές να πάνε στα δικαστήρια, είτε να πρόκειται για μία κίνηση τακτικής από την πλευρά του μάνατζερ του Σουηδού προκειμένου να αυξήσει την πίεση και να κλείσει το deal στους όρους που επιθυμεί η πλευρά του παίκτη και οι Αραβες.

Πάντως, σήμερα δεν υπήρχε καμία απολύτως επικοινωνία της πλευράς του Μπεργκ με τον Νίκο Λυμπερόπουλο ή κάποιον άλλον εκπρόσωπο της ομάδας, ώσπου οι υπεύθυνοι έλαβαν τα σχετικά έγγραφα της προσφυγής του Σουηδού επιθετικού!

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή ποια θα είναι η αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ενέργεια αυτή, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια επικοινωνία μεταξύ ομάδας και παίκτη για να δοθούν εξηγήσεις, με το ενδεχόμενο η κόντρα να λυθεί στα δικαστήρια να μην μπορεί να αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags