Facebook Pixel O Παναθηναϊκός δεν θα πάρει... "Τοτσέ" για αντί-Μπεργκ
| 2017-06-27 09:35:00

O Παναθηναϊκός δεν θα πάρει... "Τοτσέ" για αντί-Μπεργκ

O Παναθηναϊκός δεν θα πάρει... "Τοτσέ" για αντί-Μπεργκ

Οι "πράσινοι" δεν θα στραφούν σε φθηνές λύσεις για τον αντικαταστάτη του Σουηδού φορ, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος στο συγκεκριμένο θέμα να κάνει την υπέρβαση. 

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει έναν παίκτη ευέλικτο, γρήγορο και όχι βαρύ. Έτσι λοιπόν το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας κοιτάει για επιθετικούς με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στόχος είναι ως το τέλος της βδομάδας να έχουν καταλήξει σε δύο με τρία πρόσωπα, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα η επαφές.

Το σημαντικό πάντως είναι, ότι παρά το συντηρητικό πλάνο που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφές, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έτοιμος για την οικονομική υπέρβαση για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Μπεργκ στο ρόστερ της ομάδας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάει περιπτώσεις παικτών με συμβόλαιο ύψους 700.000-800.000 ευρώ. Άρα μειώνεται σοβαρά το όποιο ρίσκο, με τους «πράσινους» να κοιτούν σε όλες τις αγορές.

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα αποκτηθεί, ουσιαστικά θα είναι παίκτης που θα αποκτηθεί είτε ως ελεύθερος, είτε με τη μορφή δανεισμού, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να πέσει το ποσό που θα δοθεί στον παίκτη για το συμβόλαιο του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags