Facebook Pixel Σίγουρος ο Χάσι για τη βελτίωση του Ολυμπιακού με τις μεταγραφές - Τι είπε για το φιλικό και τα προκριματικά
| 2017-07-08 21:30:00

Σίγουρος ο Χάσι για τη βελτίωση του Ολυμπιακού με τις μεταγραφές - Τι είπε για το φιλικό και τα προκριματικά

Σίγουρος ο Χάσι για τη βελτίωση του Ολυμπιακού με τις μεταγραφές - Τι είπε για το φιλικό και τα προκριματικά

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Μαλίν (6-0) έμεινε ο Μπεσνίκ Χάσι, ο οποίος τόνισε όμως ότι οι αγώνες των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι σαφώς πιο δύσκολοι.

«Σε γενικές γραμμές είδα θετική εικόνα και βελτίωση σε σχέση με το φιλικό με τον Πανιώνο. Περίμενα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στην έδρα της Μαλίν, είμαι πολύ ικανοποιημένος επειδή καταφέραμε να σκοράρουμε αρκετές φορές. Πολλοί ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ήμασταν πειθαρχημένοι αν και κάναμε ορισμένα λάθη τα οποία θα μπορούσαμε να αποφύγουμε και είχαμε γενικώς θετική εικόνα.

Είναι πολύ καλό το ότι παίξαμε με τον δικό μας τρόπο, με την μπάλα κάτω, με κινητικότητα, γρήγορες εναλλαγές, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Με τις μεταγραφές θα γίνουμε πιο δυνατοί, γιατί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι αλλιώς τα πράγματα και σε δύο εβδομάδες πρέπει να είμαστε απολύτως έτοιμοι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, γιατί εκεί θα αντιμετωπίσουμε πιο δυνατές ομάδες.

Αυτές θα είναι έτοιμες να παίξουν αγώνες ζωής ή θανάτου απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο και θα πρέπει να είμαστε στο πικ της φόρμας μας εκείνη την στιγμή, για αυτό χρειαζόμαστε τους νέους παίκτες μας. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου στο Βέλγιο, είμαι εδώ 24 χρόνια, έχω πολλούς γνωστούς, αλλά με βοηθάει και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο όνομα στην Ευρώπη. Αυτό που θέλω να αποδείξω εγώ είναι ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη θέση», δήλωσε ο Αλβανός προπονητής του Ολυμπιακού μετά τη λήξη της σημερινής αναμέτρησης στην Αμβέρσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags