Facebook Pixel Ανατροπή με τον «φευγάτο» στον ΠΑΟΚ! Μένει και παίρνει την ευκαιρία από τον Στανόγεβιτς
| 2017-07-09 17:04:00

Ανατροπή με τον «φευγάτο» στον ΠΑΟΚ! Μένει και παίρνει την ευκαιρία από τον Στανόγεβιτς

Ανατροπή με τον «φευγάτο» στον ΠΑΟΚ! Μένει και παίρνει την ευκαιρία από τον Στανόγεβιτς

Μπορεί να παρουσιάστηκε ως… τελειωμένος από τον Δικέφαλο, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ποιοι έφυγαν ήδη και ποιοι ακολουθούν. Ο Sportdog έχει το ρεπορτάζ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του ρόστερ στον ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν και ήδη υπάρχουν κάποιες ανατροπές, σχετικά με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται ή δεν…χωράνε.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ήταν θεωρικά μία από αυτές τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, καθώς δεν αγωνίστηκε ούτε στο φιλικό με την Τούμπιζε ούτε σε αυτό με την Γάνδη.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς δεν υπολογίζει στον Κατερινιώτη αμυντικό, ενώ δεν ισχύει ούτε το ότι στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει την απόφαση να τον δώσουν ξανά δανεικό, όπως γράφτηκε.

Η ατυχία του Κωνσταντινίδη ήταν πως τραυματίστηκε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας στην Ολλανδία και χρειάστηκε για τρεις ημέρες να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας στο ξενοδοχείο.

Από χθες, βρίσκεται και πάλι στο γήπεδο και ο Στανόγεβιτς τον χρησιμοποίησε στο οικογενειακό δίτερμα, ενώ πιθανότατα θα τον χρησιμοποιήσει και στο φιλικό της Τετάρτης με τη Φένλο!

Στην παρούσα φάση, ο Λούμπος Μίχελ δεν ψάχνει για δεξί μπακ όπως επίσης γράφτηκε, με τον Λέο Μάτος να είναι το «βαρύ πυροβολικό» στο δεξί άκρο της άμυνας και τους Κωνσταντινίδη και Δεληγιαννίδη να λογίζονται ως οι εναλλακτικές λύσεις.

Το ότι θα υπάρξουν όμως και άλλες αποχωρήσεις από το ρόστερ του Δικεφάλου του Βορρά, εκτός από αυτές των Τάσου Δημητριάδη, Γιώργου Κάκκου, Τέρι Αντόνις και Φακούντο Περέιρα, είναι σίγουρο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags