Facebook Pixel Φουλάρει για το "μπαμ" του καλοκαιριού ο ΠΑΟΚ - "Χαμός" με Στανόγεβιτς που "καίγεται" και... κρίνεται
| 2017-07-17 12:30:00

Φουλάρει για το "μπαμ" του καλοκαιριού ο ΠΑΟΚ - "Χαμός" με Στανόγεβιτς που "καίγεται" και... κρίνεται

Φουλάρει για το "μπαμ" του καλοκαιριού ο ΠΑΟΚ - "Χαμός" με Στανόγεβιτς που "καίγεται" και... κρίνεται

Η δήλωση του Στανόγεβιτς που έκανε αίσθηση και η μεταγραφάρα που "στριφογυρίζει" γύρω από την Τούμπα. Ποιος είναι ο ρόλος του Σέρβου τεχνικού που... καίγεται και... κρίνεται;

Παρότι είναι ακόμα νωρίς για να κρίνει κάποιος την δουλειά του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έχουν αρχίσει ήδη τα πρώτα... σύννεφα για τον Σέρβο προπονητή.

Όπως σας μετέφερε το sportdog.gr και σε χθεσινό ρεπορτάζ του, ο 43χρονος τεχνικός πάει να βγάλει μόνος του τα... μάτια του με τις δηλώσεις που κάνει, αλλά και με αυτά που δείχνει ο Δικέφαλος του Βορρά στα φιλικά προετοιμασίας μέχρι στιγμής.

Η δήλωση που έκανε για το πρωτάθλημα και η απάντηση που ουσιαστικά... δεν έδωσε, δεν έκατσε καλά στους ΠΑΟΚτσήδες.

«Ειλικρινά, είναι μια δύσκολη ερώτηση. Θα σας πω ξεκάθαρα ότι είμαι ένας φιλόδοξος προπονητής και πως εδώ ήρθα γιατί πιστεύω στην ομάδα και θέλω τίτλους. Αν μπορούμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα; Στον οπαδό θα απαντούσα να με ξαναρωτήσει σε δέκα μέρες, τότε θα έπαιρνε την απάντηση του», ήταν η απάντηση του Σέρβου σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει τον φετινό τίτλο στην Ελλάδα.

Φυσικά, ένας φίλος του ΠΑΟΚ θέλει να ακούει πως η ομάδα του στοχεύει πάντα στο πρωτάθλημα και όπως καταλαβαίνετε μια τέτοια δήλωση δεν "χτυπάει" καλά στα αυτιά των Θεσσαλονικέων.

Πάντως, οι μουρμούρες προς το πρόσωπο του Στανόγεβιτς είναι αρκετές, καθώς δεν είναι λίγοι οι δημοσιογράφοι του Δικεφάλου που υποστηρίζουν πως η ομάδα θέλει ακόμα πολλή δουλειά για να παρουσιαστεί έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια.

Τι γίνεται με Βιεϊρίνια

Πέρα όμως από τον προβληματισμό που υπάρχει για τον Σέρβο κόουτς, "τρέχουν" και τα μεταγραφικά, με το θέμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια να βρίσκεται ψηλά στην λίστα των υποθέσεων της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Ο Πορτογάλος θέλει συμβόλαιο κοντά στα 1.8 εκ. ευρώ για να επιστρέψει στην Τούμπα, ωστόσο το ποσό αυτό είναι πολύ δύσκολο θα δοθεί και ο 31χρονος δεν πρόκειται να αφήσει ένα τέτοιο συμβόλαιο με την Βόλφσμπουργκ για να πάει κάπου που θα αμοίβεται με λιγότερα.

Το σίγουρο είναι ένα στον ΠΑΟΚ: πως αν η ομάδα δεν καταφέρει να μπει στους ομίλους του Europa League, τότε κουβέντα για περιπτώσεις σαν του Βιεϊρίνια δεν μπορεί να γίνει. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags