Facebook Pixel Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ – Ποιος παικταράς είναι φευγάτος και ποιοι θα έρθουν στην Ένωση
| 2017-07-18 14:57:00

Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ – Ποιος παικταράς είναι φευγάτος και ποιοι θα έρθουν στην Ένωση

Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ – Ποιος παικταράς είναι φευγάτος και ποιοι θα έρθουν στην Ένωση

Η ΑΕΚ έχει προχωρήσει αρκετά τον σχεδιασμό της, όμως ακόμα υπάρχουν... κενά στις μεταγραφικές της υποθέσεις.

Στην Ένωση κατά μεγάλο ποσοστό έχουν πραγματοποιήσει τον μεταγραφικό τους προγραμματισμό και όλος ο "οργανισμός" ΑΕΚ ασχολείται με τα επικείμενα ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον γ` προκριματικό του Champions League.

Παρ` όλα αυτά, δεν σημαίνει οτι οι μεταγραφές αλλά και οι... αποχωρήσεις έχουν μπει στην άκρη.

Ξεκινώντας από το τελευταίο, σας έχουμε γράψει εδώ και μέρες περί Μπούρσασπορ και Γιόχανσον, ενώ για τον Σουηδό υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

Το μέλλον του διεθνούς μέσου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο και με πώς θα κινηθεί η ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι από τούδε και στο εξής.

Ούτως ή άλλως, στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός μέσου (πιο πολύ box to box), όμως σε περίπτωση αποχώρησης του Γιόχανσον θα κινηθούν μεταγραφικά και για τον αντικαταστάτη του στο χώρο του κέντρου.

Συν τοις άλλοις, οι "κιτρινόμαυροι" έχουν πάντα ανοιχτές τις κεραίες τους για έναν εξτρέμ/φορ που θα μπορεί να είναι και "αντί-Κλωναρίδης" και... "αντί-Λιβάγια" στο 4-4-1-1 του Χιμένεθ, εν ολίγοις στην ΑΕΚ θέλουν έναν Αραούχο!

Πάντως, πίεση δεν υπάρχει στην Ένωση, με τα μεταγραφικά πλάνα να μετατίθενται πλέον για τον Αύγουστο (μετά δηλαδή τα ματς με τους Ρώσους) και με γνώμονα το πρωτάθλημα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags