Δεν λένε να ηρεμήσουν στον Παναθηναϊκό από τις προσφυγές που καταθέτουν οι παίκτες της ομάδας, με τελευταίο τον Γενς Βέμερ. Ο Γερμανός κατέθεσε χθες προσφυγή ζητώντας την ελευθερία του και 550.000 ευρώ, αλλά φαίνεται πως δεν θα είναι ο μόνος που θα κινηθεί σε αυτή την... οδό.

Κι αυτό γιατί παρόμοια κίνηση ετοιμάζουν ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" που δεν είναι άλλοι από τους Λαουτάρο Ρινάλντι, Νούνο Ρέις και Ράσμους Τελάντερ.

Μπορεί να φαίνεται... μπελάς όλο αυτό, όμως οι Πράσινοι επιδιώκουν αυτή την εξέλιξη, όσο κι αν κάτι τέτοιο ακούγεται περίεργο. Οι συγκεκριμένοι τέσσερις είναι οι μόνοι από την ομάδα που δεν έχουν πάρει την δόση Φεβρουαρίου και όλο αυτό συντελείται με την σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο λόγος; Από την στιγμή που δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής άκρη στις συζητήσεις για την λύση των συμβολαίων των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, οι Πράσινοι δεν τους πληρώνουν έτσι ώστε να γλιτώσουν την εφορία, η οποία ανέρχεται σε πολύ υψηλά επίπεδα για την τωρινή κατάσταση της ομάδας.

Αναλυτικά, από αυτές τις ενέργειες ο Παναθηναϊκός γλιτώνει 180.000 ευρώ για τον Τελάντερ, 720.000 για τον Ρινάλντι, 170.000 για τον Βέμερ και περίπου 130.000 για τον Ρέις.

Έτσι, λοιπόν, οι προσφυγές αυτές δεν "χαλάνε" τους Πράσινους, που θέλουν να πάει εκεί το πράγμα, προκειμένου να μην χρειαστεί να πληρώσουν τα -ομολογουμένως- πολύ μεγάλα ποσά της εφορίας.