Facebook Pixel Η Γάνδη φέρνει παίκτη στην ΑΕΚ – «Ποιος» έρχεται και πότε – Πρωτοκλασάτος ψάχνει να βρει ομάδα!
| 2017-07-20 11:00:00

Η Γάνδη φέρνει παίκτη στην ΑΕΚ – «Ποιος» έρχεται και πότε – Πρωτοκλασάτος ψάχνει να βρει ομάδα!

Η Γάνδη φέρνει παίκτη στην ΑΕΚ – «Ποιος» έρχεται και πότε – Πρωτοκλασάτος ψάχνει να βρει ομάδα!

Το φιλικό της ΑΕΚ με τη Γάνδη δρομολογεί εξελίξεις στην Ένωση, που είναι έτοιμη για δυναμικές κινήσεις. Ποιος πρωτοκλασάτος ψάχνει να βρει ομάδα και πού…
 

Μέτρια, αλλά με σωστή νοοτροπία εν όψει των ευρωπαϊκών αγώνων με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρουσιάστηκε η ΑΕΚ στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τη Γάνδη στο ΟΑΚΑ.

Η "Ένωση" μπορεί να έδειξε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη για την κρίσιμη στιγμή των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η αυταπάρνηση και η θέληση που έβγαλαν οι παίκτες της, ειδικά προς το τέλος του ματς, είναι στοιχεία που μπορεί να κρατήσει και να αξιοποιήσει στη συνέχεια ο Μανόλο Χιμένεθ.

Πάντως, μετά από το εν λόγω παιχνίδι η ΑΕΚ φαίνεται να βγαίνει ξανά στη... γύρα για μεταγραφή και συγκεκριμένα για μεταγραφή "8αριού". Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ως στόχο να βρουν έναν παίκτη για αυτή τη θέση, πιο δημιουργικό και με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες.

Πάντως, οποιαδήποτε τέτοια κίνηση αναμένεται μετά τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ, προφανώς για να "γλυκαθεί" ο κόσμος, στο ενδεχόμενο να πάει κάτι στραβά.

Όσο για τον Αλμέιδα; Ο Πορτογάλος το πάλεψε αρκετά στο φιλικό με τους Βέλγους και η αποθέωση του κόσμου, που φώναξε ρυθμικά το όνομά του, μπορεί να αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα. Ποια είναι αυτά;

Από την Πορτογαλία μεριά προκύπτει ότι ο Αλμέιδα ψάχνει, ήδη, να βρει ομάδα, αφού έχει και την σχετική ενημέρωση της "κιτρινόμαυρης" διοίκησης. Κάτι που σημαίνει πως αν αποχωρήσει, τότε η ΑΕΚ θα χρειαστεί να βγει στην αγορά για να αποκτήσει άλλο φορ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags