Ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να δουλέψει σε καλύτερες καιρικές συνθήκες και να έχει τους παίκτες του συγκεντρωμένους ενόψει του σερί αγώνων που θα ακολουθήσει.
Μάλιστα δεν είναι απίθανο η ομάδα να ταξιδέψει και πάλι εκτός Ελλάδας με τις επιλογές να είναι η Βόρεια Ιταλία, η Βουλγαρία και η Ισπανία. Αν τελικά κριθεί πως η ομάδα πρέπει να αποφύγει τις μεγάλες μετακινήσεις η μίνι προετοιμασία (μιλάμε για αρχές Αυγούστου) θα γίνει σε προπονητικό εντός Ελλάδας (Καρπενήσι π.χ.).
Δεν πρέπει να αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο να μείνει τελικά η ομάδα στα Σπάτα με τους παίκτες όμως να διαμένουν στο ξενοδοχείο εκείνο το πενθήμερο για να δουλέψουν συγκεντρωμένοι. Ο ,Μανόλο έχει ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για το θέμα και τα πάντα θα κριθούν μέσα στις επόμενες μέρες.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο