Facebook Pixel Κίνδυνος για αστέρι του Ολυμπιακού - Γιατί τον προστατεύει ο Χάσι και για ποιον χτυπάει… καμπάνα!
| 2017-07-20 22:35:00

Κίνδυνος για αστέρι του Ολυμπιακού - Γιατί τον προστατεύει ο Χάσι και για ποιον χτυπάει… καμπάνα!

Κίνδυνος για αστέρι του Ολυμπιακού - Γιατί τον προστατεύει ο Χάσι και για ποιον χτυπάει… καμπάνα!

Εξελίξεις στους Ερυθρόλευκους λίγες μέρες πριν την Παρτιζάν. Η… γκρίνια που φέρνει λύση ανάγκης για Βελιγράδι και το ξεκάθαρο «μήνυμα» σε παίκτη πρώτης γραμμής.

Ο Ολυμπιακός δεν… τρέλανε κόσμο με την απόδοσή του στο χθεσινό φιλικό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς έγινε εμφανές ότι η ομάδα θέλει ακόμα πολλή δουλειά σε βασικούς τομείς του παιχνιδιού, προκαλώντας ανησυχία στους φιλάθλους ενόψει του ματς με την Παρτιζάν την προσεχή Τρίτη.

«Προστατεύει» τον Εμενίκε, επιστρατεύει Μπεν

Μια θέση που προβληματίζει τον Μπέσνικ Χάσι είναι αυτή του σέντερ φορ, καθώς ο Εμάνουελ Εμενίκε έδειξε πως είναι ακόμα πολύ πίσω σε βαθμό ετοιμότητας προκαλώντας αρκετή γκρίνια στο «Καραϊσκάκης». Πάντως, ο Νιγηριανός θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαιτέρως, ειδικά στο διάστημα της προσαρμογής του, καθώς πρόκειται για ευαίσθητο χαρακτήρα με εύθραυστη ψυχολογία που δεν θέλει και πολύ για να «σπάσει».

Άλλωστε, οι Ερυθρόλευκοι ήξεραν ότι ο Εμενίκε δεν θα είναι έτοιμος μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Χάσι λογικά θα τονπροστατεύσει από τις αντιδράσεις του κόσμου μη ξεκινώντας τον βασικό στο ματς του Βελιγραδίου, ώστε να μη ρισκάρει να τον… κάψει ψυχολογικά από τώρα.

Με αυτό το δεδομένο, όλα δείχνουν ότι φανέλα βασικού στο ματς της Σερβίας θα πάρει ο Μπεν, η μοναδική αξιόπιστη λύση που έχει ο Κοσοβάρος τεχνικός για την επίθεση, αφού είναι γνωστό ότι δεν έχει ιδιαίτερη… αδυναμία στον Ανσαριφάρντ. Παράλληλα, ο Χάσι φέρεται να έχει ζητήσει ενίσχυση στην γραμμή κρούσης με παίκτη που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Εμενίκε.

«Καμπανάκι» για Φιγκέιρας ο Ζιλέ

Από εκεί και πέρα, είναι προ των πυλών η άφιξη του Γκιγιόμ Ζιλέ, κάτι που ανακοίνωσε εμμέσως ο ίδιος ο παίκτης. Η συγκεκριμένα εξέλιξη πιθανότατα δεν είναι άσχετη με το σενάριο που θέλει τον Ντιόγκο Φιγκέιρας να αποχωρεί από το Λιμάνι.

Και αυτό γιατί ο Ζιλέ μπορεί να έπαιξε ως αμυντικό χαφ την περασμένη σεζόν στη Ναντ, ωστόσο η βασική του θέση είναι δεξιός μπακ. Εκεί τον έμαθε ο Χάσι στην Άντερλεχτ και ο Βέλγος θα μπορούσε να αποτελέσει ταυτόχρονα ένα καλό back-upτου Ελαμπντελαουί στον ρόλο του πλάγιου μπακ και μια έξτρα λύση για το κέντρο.

Σπουδαία μεταγραφή από το… πουθενά για Ντα Κόστα

Εκτός από αυτούς που έρχονται, όμως, υπάρχουν και αυτοί που φεύγουν. Στην πόρτα της εξόδου είναι ο Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος παίρνει μια εντυπωσιακή μεταγραφή στην Μπασάκσεχιρ (δεύτερη πέρυσι στην Τουρκία, θα διεκδικήσει είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ) από… σπόντα.

Και αυτό γιατί οι Τούρκοι πήραν τον Ορελιέν Σετζού από τη Γαλατασαράι για βασικό στόπερ στις αρχές του καλοκαιριού. Ο Καμερουνέζος τραυματίστηκε σοβαρά η Μπασάκσεχιρ αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτηση του Ντα Κόστα για να καλύψει το κενό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags