Facebook Pixel Φοβερό παρασκήνιο: Δύο παίκτες του Ολυμπιακού περιμένουν τον Χάσι «για εκδίκηση» - Ποιοι είναι…
| 2017-07-24 22:31:00

Φοβερό παρασκήνιο: Δύο παίκτες του Ολυμπιακού περιμένουν τον Χάσι «για εκδίκηση» - Ποιοι είναι…

Φοβερό παρασκήνιο: Δύο παίκτες του Ολυμπιακού περιμένουν τον Χάσι «για εκδίκηση» - Ποιοι είναι…

«Θεματάκια» υπάρχουν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού με κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν είναι στα καλύτερά τους με την παρουσία του Μπεσνίκ Χάσι. Διαβάστε τα ονόματα!

Κάθε καλοκαίρι σε κάθε ομάδα, ιδίως όταν έρχεται νέος προπονητής, υπάρχουν παίκτες που περισσεύουν, οπότε είτε λύνονται τα συμβόλαια τους, είτε παραχωρούνται δανεικοί, είτε, τελικά, πωλούνται.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν οι δύο από τους "κομμένους" του Μπέσνικ Χάσι στον Ολυμπιακό, Ταρίκ Ελιουνούσι και Κάρλος Μάρτινς.

Το ζήτημα με αμφότερους και δη τον Πορτογάλο είναι οτι ακόμη δεν έχουν κουνήσει ούτε δαχτυλάκι για να βρουν ομάδα!

Ο ατζέντης του Μάρτινς, ο περίφημος Κάρλος Γκονσάλβες, που έφερε τους Μάρκο Σίλβα και Πάουλο Μπέντο, έχει καλή σχέση με τον Ολυμπιακό και στους "ερυθρόλευκους" θέλουν να κρατήσουν μια... πισινή!

Ο λόγος είναι πως περιμένουν να δουν πως θα πάει το καλοκαίρι με τον Κοσοβάρο στον πάγκο... Αν γίνει κάτι και φύγει ο Χάσι, μπορεί ν’ αλλάξουν και οι προτεραιότητες, γενικώς.

Όσον αφορά στον Ελιουνούσι, αυτή τη στιγμή είναι 5η επιλογή στα εξτρέμ, αφού προηγούνται οι Μάριν, Καρσελά, Πάρντο και Σεμπά.

Παρεμπιπτόντως, σε χειρότερη μοίρα από όλους είναι ο νεαρός Μανθάτης, για τον οποίο μάλιστα δεν ισχύει τα όσα γράφτηκαν περί δανεισμού του στη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags