Οι οπαδοί της Παρτιζάν πέταξαν «βροχή» αντικειμένων προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, ένα από τα οποία πέτυχε τον Λεονάρντο Κούτρη, με το συγκεκριμένο γυάλινο μπουκάλι ευτυχώς να μην τον βρίσκει στο κεφάλι και έτσι να αποφεύγονται τα χειρότερα.
Ωστόσο, με ανακοίνωσή της η διοίκηση της σέρβικης ομάδας όχι μόνο δεν καταδίκασε τα επεισόδια που σημειώθηκαν, αλλά ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας τους καθώς και την αστυνομία.
Αναλυτικά:
«Η Παρτιζάν χρησιμοποιεί την ευκαιρία αυτή για να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες του αγώνα χθες το βράδυ Παρτιζάν -. Ολυμπιακός Πειραιώς. Οι οπαδοί του συλλόγου μας έχουν δείξει πως πρέπει να ενθαρρύνουν αυτήν στις ευρωπαϊκές προκλήσεις και έδειξαν ένα υψηλό επίπεδο ευθύνης και δέσμευσης», αναφέρεται μεταξύ άλλων από την ανακοίνωση της Παρτιζάν».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο