Facebook Pixel Πάει για ακόμα δυο "μπαμ" σε επίθεση και κέντρο η Μίλαν!
| 2017-07-26 19:44:00

Πάει για ακόμα δυο "μπαμ" σε επίθεση και κέντρο η Μίλαν!

Πάει για ακόμα δυο "μπαμ" σε επίθεση και κέντρο η Μίλαν!

Η ιταλική ομάδα συνεχίζει να... τρελαίνει κόσμο με τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι και έχει στα σκαριά ακόμα δυο μεγάλες μεταγραφές!

H Mίλαν έχει ξοδέψει ήδη 200 εκατομμύρια ευρώ το φετινό καλοκαίρι πραγματοποιώντας μεταγραφές που έχουν κάνει αίσθηση, όμως η ενίσχυσή της δεν σταματά εδώ.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι Μιλανέζοι «φουλάρουν» για την απόκτηση του Ρενάτο Σάντσες στο κέντρο και για έναν εκ των Ντιέγκο Κόστα ή Ρανταμέλ Φαλκάο στην επίθεση.

Σχετικά με την υπόθεση του πρώτου, οι διαπραγματεύσεις της Μίλαν με τη Μπάγερν είναι σε προχωρημένο στάδιο, ενώ ο ίδιος ο Πορτογάλος μέσος έχει εκφράσει ανοικτά την επιθυμία του να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Προς το παρόν, οι Ιταλοί επιθυμούν να τον πάρουν δανεικό με οψιόν αγοράς, όμως οι Βαυαροί ζητούν η οψιόν να είναι υποχρεωτική. Όπως αναφέρουν στην Ιταλία οι δύο σύλλογοι πρόκειται να τα βρουν κάπου στη μέση και ο Ρενάτο Σάντσες να φορέσει τη φανέλα των Ροσονέρι.

Αναφορικά με την υπόθεση του Ντιέγκο Κόστα, «Gazzetta dello Sport» και «Sky Italia» αποκαλύπτουν ότι οι άνθρωποι της Μίλαν συναντήθηκαν πρόσφατα με τον μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, και οι δυο πλευρές φέρονται να είναι κοντά σε συμφωνία.

Παράλληλα, στη λίστα της Μίλαν ως εναλλακτική λύση για την επίθεση σε περίπτωση που χαλάσει το dealγια τον Κόστα φέρεται να είναι ο Ρανταμέλ Φαλκάο της Μονακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags