Facebook Pixel «Θηλιά στο λαιμό» του Χιμένεθ – Η μεγάλη παγίδα από… άνθρωπο του Τούντορ που τον «πριονίζει»
| 2017-08-05 09:57:00

«Θηλιά στο λαιμό» του Χιμένεθ – Η μεγάλη παγίδα από… άνθρωπο του Τούντορ που τον «πριονίζει»

«Θηλιά στο λαιμό» του Χιμένεθ – Η μεγάλη παγίδα από… άνθρωπο του Τούντορ που τον «πριονίζει»

Μόνο… καλοκαιρινά και χαλαρά δεν είναι τα πράγματα για τον Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Διαβάστε τι του σκαρώνει «άνθρωπος» του Τούντορ και τι περιμένει τον Ισπανό.

H κλήρωση προκάλεσε ανάμικτα συναισθήματα στην ΑΕΚ, καθώς υπήρχαν χειρότερα (Μίλαν) και καλύτερα (Αούστρια)...

Όπως και να `χει, έχει δημιουργηθεί μια παραφιλολογία του στυλ "ποια Μπριζ, αυτή που αποκλείστηκε από την Μπασακσεχίρ"...

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, η τουρκική ομάδα είναι αυτή που έπαιξε πέρυσι στα ίσια μέχρι τέλους το πρωτάθλημα στην Τουρκία από την Μπεσίκτας. Επίσης, πούλησε παίκτη της (Τσενγκίζ Ουντέρ) για 14 εκατ. ευρώ, ενώ στο ρόστερ έχει αστέρια όπως τους Αντεμπαγιόρ, Κλισί, Ερντίνκ, τον Κροάτη διεθνή Βίστσα, τον Εμρέ και έναν από τους καλύτερους Τούρκους προπονητές, τον Αμπντουλάχ Αβτσί.

Δεν το λες και κάζο λοιπόν τον αποκλεισμό των Βέλγων από την τουρκική ομάδα...

Στα δια ταύτα, όσον αφορά στις "μάχες" με την Μπριζ το μεγάλο... πλεονέκτημα της ΑΕΚ είναι ο προπονητής της, ο Ιβάν Λέκο, άλλοτε βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος ξεκίνησε προπονητική καριέρα και πήγε καλά πέρυσι στη Σιντ Τρούιντεν.

Στο τέλος πάντως, ο Χιμένεθ μπορεί να υπερτερεί σε όνομα κι εμπειρία του Λέκο, αλλά το να... απαιτείς πρόκριση της ΑΕΚ επί της Μπριζ, όπως ζητά το περιβάλλον ΑΕΚ, είναι μια εντελώς λάθος προσέγγιση.  Για την ακρίβεια, όλο αυτο μονο πίεση προσθέτει στον προπονητή και τίποτα άλλο, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags