Εντός της ημέρας αναμένεται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη ο Βραζιλιάνος επιθετικός προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για τον τραυματισμό του.
Αυτή ήταν, άλλωστε, και η λογική των ανθρώπων της ομάδας, από τη στιγμή που χτύπησε ο Βραζιλιάνος. Σήμερα, λοιπόν, θα γίνει η διάγνωση για το ακριβές πρόβλημα του ποδοσφαιριστή, όπως και το διάστημα της απουσίας του.
Οσον αφορά, τώρα, το κατά πόσο θα συνεχίσει στον Αρη είναι ζήτημα που θα απασχολήσει. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του metrosport.gr Εφόσον υπέστη ρήξη χιαστού, τότε το πιθανότερο είναι να λυθεί το συμβόλαιό του. Η πλευρά του Βραζιλιάνου υποστηρίζει πως δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα, όπως έκανε και στη Λαμία τον Δεκέμβριο.
Η συνεργασία των δύο πλευρών τερματίστηκε άμεσα, αν και η ΠΑΕ της Φθιώτιδας δεν στήριξε τον Πίντο. Ο Παύλος Μυροφορίδης, πάντως, διεμήνυσε ότι ο Αρης θα είναι κοντά σε ό,τι χρειαστεί ο 26χρονος φορ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο